Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Καρνέζης: «Θέλω το πρωτάθλημα»

Καρνέζης: «Θέλω το πρωτάθλημα»
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος θέλει για την εφετινή σεζόν, ο Ορέστης Καρνέζης. Ο διεθνής τερματοφύλακας αναφέρθηκε στην κλήση του στην εθνική, καθώς επίσης και στην έως τώρα παρουσία του στο «τριφύλλι».

Μαρκάνο: «Το μυαλό μας στη Μέταλιστ»

Μαρκάνο: «Το μυαλό μας στη Μέταλιστ»
Κάθε ματς ξεχωριστά θέλει να κοιτά ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή του πορεία, ο Ιβάν Μαρκάνο. Ο Ισπανός αμυντικός υπογράμμισε πως προέχουν οι αναμετρήσεις με τη Μέταλιστ και στην συνέχεια θα σκεφθούν οι «ερυθρόλευκοι» την μετέπειτα πορεία τους στο Europa League.

"Ποντάρω στα πλέι-οφ"

 "Ποντάρω στα πλέι-οφ"
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δήλωσε πως η προσοχή του ΠΑΟΚ στρέφεται πλέον στα πλέι-οφ όπου όλα μπορούν να γίνουν με βάση το βαθμολογικό σύστημα. «Στο πρωτάθλημα στόχος μας σίγουρα δεν είναι η πρώτη θέση, μια κι έχουμε απόσταση από τους δύο, όμως στα πλέι οφ όλα μπορούν να γίνουν.

Ο Βάργκας αυτοπροτείνεται

Ο Βάργκας αυτοπροτείνεται
Ο Φαμπιάν Βάργκας κατέστησε γνωστό σε κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα ότι είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μετεγγραφή του για τη νέα σεζόν. «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου και είμαι ελεύθερος να διαπραγματευτώ με οποιαδήποτε ομάδα»,  δήλωσε ο Κολομβιανός στον Τύπο της πατρίδας του.

Σάντσες: «Έχω μάθει πολλά από τον Μέσι»

Σάντσες: «Έχω μάθει πολλά από τον Μέσι»
Με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι μίλησε ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος προσπαθεί να γίνει καλύτερος ακολουθώντας τις συμβουλές του Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα.

Ιγκουαΐν: «Δεν επαναπαυόμαστε»

Ιγκουαΐν: «Δεν επαναπαυόμαστε»
Να συνεχίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης την καλή της πορεία στο ισπανικό πρωτάθλημα θέλει ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Ο Αργεντινός επιθετικός της «βασίλισσας» της Ευρώπης τόνισε πως μέχρι να εξασφαλιστεί και μαθηματικά ο τίτλος, η ομάδα του θα πρέπει να δίνει τον καλύτερο εαυτό της μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Συμφωνία με ΟΑΚΑ

Συμφωνία με ΟΑΚΑ
Η ΑΕΚ ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την διοίκηση του ΟΑΚΑ προκειμένου να χρησιμοποιεί το στάδιο για τα επόμενα δυο χρόνια. Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος με τη διεύθυνση του ΟΑΚΑ, κατάφερε
τη μείωση του ενοικίου στη νέα σύμβαση.
Οι υπογραφές θα πέσουν όταν οριστικοποιηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες. Λεπτομέρειες σημαντικές όμως. Οπως η αδειοδότηση από την UEFA, η χρηματοδότηση από τους μετόχους, η σύμβαση θα έχει διάρκεια δύο ετών. Η διοίκηση της ΑΕΚ οφείλει στο ΟΑΚΑ για χρήση του γηπέδου περισσότερα από 2.5 εκ. ευρώ.

Ο Μουρίνιο σκέφτεται τη Μόσχα

Ο Μουρίνιο σκέφτεται τη Μόσχα
Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 επί της Σανταντέρ. «Μου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, θα ήθελα να μιλήσουμε για τους τρεις βαθμούς και το γεγονός πως καταφέραμε να κερδίσουμε, παίζοντας λιγότερο σε ένα τέτοιο ματς. Κερδίσαμε χωρίς να είμαστε θεαματικοί, αλλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια» είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

102 χρόνια ιστορίας!

102 χρόνια ιστορίας
Σαν σήμερα, το 1910, άνοιξαν πρώτη φορά για το κοινό οι πύλες του μεγαλειώδους «Ολντ Τράφορντ». Ήταν 19 Φεβρουαρίου του 1910, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο, στο οποίο έμελλε να γράψει ιστορία. Και να συνεχίζει.

«Τρελαμένος» με Κάκο!


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα... έβραζε στο ημίχρονο με τον Τάσο Κάκο, ζητώντας από τους παίκτες του έξτρα προσοχή! «Ήθελε να συμπληρώσω κάρτες και το έδειχνε» έλεγε ο Σιμάο!

«Πονάει» περισσότερο με Σιμάο, Μαυρία!


Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον «πόνο που δημιουργεί στο λιμάνι» το διπλό του Παναθηναϊκού στο Παγκρήτιο που ήρθε με πρωταγωνιστές τους Σιμάο και Μαυρία!

Δύο... παλιοσειρές για το ΠΑΟΚ-Άρης!

Δύο μεγάλες δόξες του παρελθόντος , ο Κούλης Αποστολίδης του ΠΑΟΚ και ο Γιάννης Βένος του Αρη μιλάνε στο gazzetta.gr για το απόλυτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αλλά και τα ματς που δεν θα ξεχάσουν ποτέ...

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Φερέιρα: "Όχι στα σκουπίδια..."

Φερέιρα: "Όχι στα σκουπίδια..."
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ζήτησε απο τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μην γκρεμίσουν ό,τι οι ίδιοι έχτισαν με κόπο τους προηγούμενους μήνες. Μιλώντας  τους στην προπόνηση του Σαββάτου ενόψει την αναμέτρησης με την Ξάνθη, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων:

Βαλβέρδε: «Χρειάζεται προσοχή η Ρουμπίν Καζάν»

Βαλβέρδε: «Χρειάζεται προσοχή η Ρουμπίν Καζάν»
Αποστολή-Μόσχα: Νίκος Γαβαλάς
Με ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να παραταχθεί κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού προβληματίζεται για τις χαμηλές θερμοκρασίες στη Μόσχα και τόνισε πως πριν φτάσει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για την αναχώρηση του Ολυμπιακού είδε πως η θερμοκρασία στη ρωσική πόλη έφτανε το -25.

Αυξάνονται οι ελπίδες για Αθανασιάδη

Αυξάνονται οι ελπίδες για Αθανασιάδη
Μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης της Κυριακής, ακολούθησε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο Έλληνας επιθετικός του ΠΑΟΚ φαίνεται να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει στο ματς με τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με την Ουντινέζε στην Ιταλία για το Europa League.
Ο Έλληνας παίκτης προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Χοακίμ Πρέτο, βοηθού του Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε σάουνα μαζί με τους παίκτες που αγωνίστηκαν ως βασικοί στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα, οι Έττο, Κατσικάς και Γλύκος ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας προπόνησης.

Έχασε με κάτω τα χέρια

Έχασε με κάτω τα χέρια
Τελικά μόλις 25 λεπτά διήρκησε το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Η διαφορά των δύο ρόστερ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ, φάνηκε ότι είναι μεγάλη και πολύ σωστά ο Νίκος Κωστένογλου στο φινάλε δεν «κρύφτηκε» πίσω από τα λόγια και παραδέχθηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι και νίκησαν δίκαια.

Πέδρο: "Στροφή στο Champions League"

Πέδρο: "Στροφή στο Champions League"
Το πήραν απόφαση ότι το πρωτάθλημα χάθηκε και τώρα στην Μπαρτσελόνα στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην κατάκτηση του Champions League. Το ομολόγησε ο Πέδρο μετά την ήττα (3-2) από την Οσασούνα.
«Είμαστε λυπημένοι από την εξέλιξη του παιχνιδιού και την ήττα. Μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Τώρα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, αφού ακολουθεί ο αγώνας για το Champions League με τη Λεβερκούζεν και πρέπει να το κατακτήσουμε», τόνισε ο διεθνής επιθετικός.

Διπλό της Νοβάρα στο Μιλάνο!

Διπλό της Νοβάρα στο Μιλάνο!
Αυτό και αν ήταν... βόμβα. Η Ιντερ που είναι πασιφανές ότι βρίσκεται σε τεράστια κρίση γνώρισε την ήττα με 1-0 στο Μιλάνο από την ουραγό της βαθμολογίας Νοβάρα, με την τελευταία να φεύγει για πρώτη φορά νικήτρια μακριά από το γήπεδό της. Ετσι, η υπόθεση έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη αν όχι απίθανη.
 Στο δεύτερο παιχνίδι που ο καιρός επέτρεψε να διεξαχθεί η Κατάνια συνέτριψε 4-0 την ελλιπέστατη Τζένοα πλησιάζοντας και πάλι τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Τέλος, Αταλάντα και Λέτσε κόλλησαν στη «λευκή» ισοπαλία.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Οι σκέψεις του Φερέιρα εν όψει Λιβαδειάς

Οι σκέψεις του Φερέιρα εν όψει Λιβαδειάς
Με τον Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης και τους Κλέιτον και Ζέκα στα άκρα, σκέφτεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό στη Λιβαδειά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε το 4-3-3 στην προπόνηση της Πέμπτης, δείχνοντας μέρος των όσων σκέφτεται για το ματς της 20ης αγωνιστικής.

Κάρολ: «Θέλω το νταμπλ»

Κάρολ: «Θέλω το νταμπλ»
Την κατάκτηση του νταμπλ με την ομάδα του Ολυμπιακού θέλει ο Ρόι Κάρολ. Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως θέλει να πραγματοποιήσει και μια καλή πορεία με τους «ερυθρολεύκους» στο εφετινό Europa League. Ο Κάρολ μίλησε στο «Present Days». Αναλυτικά:

Τουρσουνίδης: «Αμφίρροπο ντέρμπι»

Τουρσουνίδης: «Αμφίρροπο ντέρμπι»
Δύσκολα χωρούν προγνωστικά στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Γιώργο Τουρσουνίδη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου» του Βορρά αναφέρθηκε στον Θοδωρή Ζαγοράκη, στην συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας και στις διοικητικές εξελίξεις της ομάδας. Ο Τουρσουνίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FΜ». Αναλυτικά:
Για το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού:

Προχωρά το γηπεδικό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Προχωρά το γηπεδικό στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ένα ακόμα βήμα για την κατασκευή νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την τροπολογία που κατατέθηκε από 82 βουλευτές την Πέμπτη. Επικεφαλής των βουλευτών της τροπολογίας είναι ο Γιάννης Βούρος και μέσω αυτής δίνεται η άδεια στην ΑΕΚ να προχωρήσει στη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, οι οποίοι θα έχουν και βοηθητικούς, αλλά και εμπορικούς χώρους.