Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

"Ποντάρω στα πλέι-οφ"

 "Ποντάρω στα πλέι-οφ"
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δήλωσε πως η προσοχή του ΠΑΟΚ στρέφεται πλέον στα πλέι-οφ όπου όλα μπορούν να γίνουν με βάση το βαθμολογικό σύστημα. «Στο πρωτάθλημα στόχος μας σίγουρα δεν είναι η πρώτη θέση, μια κι έχουμε απόσταση από τους δύο, όμως στα πλέι οφ όλα μπορούν να γίνουν.
 Μια ομάδα μπορεί να έχει διαφορά 15 βαθμών στην κανονική περίοδο και να μετατραπεί σε τρεις στα πλέι οφ. Πρέπει να παρουσιαστούμε αρκετά καλοί για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται» ειπε ο διεθνής επιθετικός στη «SportDay». Μίλησε ακόμη: 
-Για την φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ: «Ηταν μια καλή πορεία. Τα πήγαμε πολύ καλά, έχοντας απέναντί μας, σε όλη τη φετινή πορεία, σπουδαίες ομάδες. Το ταξίδι ήταν πολύ όμορφο, αλλά δυστυχώς την Πέμπτη ολοκληρώθηκε».
-Για τον αν μπορούσε ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Ουντινέζε: «Βρεθήκαμε μόλις ένα... βήμα πριν την πρόκριση στους "16" του θεσμού. Η ομάδα προσπάθησε πολύ, έπαιξε σε δύσκολες έδρες, εναντίον σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όμως ήρθε το τέλος. Το μόνο αρκετά δυσάρεστο για μας είναι ότι ο αποκλεισμός ήρθε στην Τούμπα, μέσα στην έδρα μας».
-Για το τι θα κρατήσει από την πορεία στην Ευρώπη; «Η πρόκριση που εξασφαλίσαμε στο Λονδίνο, με τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε επί της Τότεναμ, αλλά και ο αγώνας με τη Ρούμπιν στην Τούμπα, όπου ξεκαθάρισε ότι τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλό μας. Αυτές οι δύο στιγμές είναι από τις κορυφαίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου