Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Βαλβέρδε: «Χρειάζεται προσοχή η Ρουμπίν Καζάν»

Βαλβέρδε: «Χρειάζεται προσοχή η Ρουμπίν Καζάν»
Αποστολή-Μόσχα: Νίκος Γαβαλάς
Με ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να παραταχθεί κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού προβληματίζεται για τις χαμηλές θερμοκρασίες στη Μόσχα και τόνισε πως πριν φτάσει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για την αναχώρηση του Ολυμπιακού είδε πως η θερμοκρασία στη ρωσική πόλη έφτανε το -25.
Αρχικά, ο Βαλβέρδε τόνισε κατά την αναχώρηση των «ερυθρολεύκων»: «Δε μπορούμε να φανταστούμε πως θα είναι εκεί τα πράγματα. Από ότι είδα το πρωί η θερμοκρασία είναι στο -25. Θα πάμε εκεί και θα δούμε αύριο το πρωί για το πώς θα είναι τα πράγματα και οι καιρικές συνθήκες».
Στην συνέχεια, τόνισε για τη Ρούμπιν Καζάν: «Η Καζάν είναι μια δυνατή ομάδα, με σκληρή άμυνα. Επίσης, εμείς έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και έχουμε κούραση. Αυτοί το μόνο που έχουν είναι αυτό το ματς και έχουν προετοιμαστεί τον προηγούμενο καιρό για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι αναμετρήσεις της Ρούμπιν με τις άλλες ελληνικές ομάδες έγιναν αρκετό καιρό πριν για να βγάλουμε συμπεράσματα».
Και συμπλήρωσε για τη ρωσική ομάδα: «Πολλές φορές έχει έρθει ισοπαλία ανάμεσα σε ελληνικές και ρωσικές ομάδες. Είναι μια καλή ομάδα, με αρκετά μεγάλο μπάτζετ και καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι καλή ομάδα και στο ματς με τον ΠΑΟΚ από ότι θυμάμαι, είχε καταφέρει να πάρει ισοπαλία, αγωνιζόμενη με δέκα παίκτες».
Τέλος, τόνισε για τους Μιραλάς και Μανιάτη: «Πιστεύουμε πως οι Μανιάτης και Μιραλάς θα είναι έτοιμοι. Έχουμε πάρει μαζί μας είκοσι ποδοσφαιριστές, ώστε αν προκύψει κάτι να έχουμε εναλλακτική λύση. Θα δούμε και αύριο σε τι κατάσταση βρίσκονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου