Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Μαρκάνο: «Το μυαλό μας στη Μέταλιστ»

Μαρκάνο: «Το μυαλό μας στη Μέταλιστ»
Κάθε ματς ξεχωριστά θέλει να κοιτά ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή του πορεία, ο Ιβάν Μαρκάνο. Ο Ισπανός αμυντικός υπογράμμισε πως προέχουν οι αναμετρήσεις με τη Μέταλιστ και στην συνέχεια θα σκεφθούν οι «ερυθρόλευκοι» την μετέπειτα πορεία τους στο Europa League.
Αρχικά, ο Μαρκάνο δήλωσε: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη και την πρόκριση στους οπαδούς μας που δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και σε όλη την ομάδα γενικότερα γιατί πιστεύω ότι μετά τον αποκλεισμό από το Champions League πληγωθήκαμε έτσι όπως ήρθε με τα γκολ της Μαρσέιγ στο τέλος. Όλος ο Ολυμπιακός γενικότερα άξιζε αυτή τη νίκη».
Σχετικά με τη δεύτερη νίκη κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν τόνισε: «Το κλειδί ήταν ότι διαχειριστήκαμε πολύ καλά με το αποτέλεσμα. Με το 1-0 που κάναμε ηρεμήσαμε και μην ξεχνάμε ότι είχαμε έναν σπουδαίο τερματοφύλακα που έπιασε τα πάντα».
Σχετικά με την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, ο Μαρκάνο υπογράμμισε: «Φαίνεται πως είναι πολύ καλή ομάδα η Μέταλιστ. Η Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ δεν είναι άσχημη και την κέρδισαν δύο φορές, με 4-0 και 4-1. Είναι καλοί. Έχουν αρκετούς Λατινοαμερικάνους. Θα δούμε. Πού μπορούμε να φτάσουμε στην Ευρώπη; Πρέπει να το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, γύρο με γύρο. Να μην σκεφτόμαστε πιο μακριά. Τώρα έχουμε τη Μέταλιστ και αν κερδίσουμε θα δούμε τον επόμενο αντίπαλο».
Τέλος, ο Ισπανός αμυντικός τόνισε πως για την προσωπική του απόδοση: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Έπαιξα σε όλα τα λεπτά του αγώνα. Ναι, είμαι ικανοποιημένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου