Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Όλοι φταίνε στον Καλόπουλο!


Με... θεαματικό τρόπο θέλησε να χαιρετίσει τον χώρο της διαιτησίας ο Δημήτρης Καλόπουλος κατηγορώντας ΜΜΕ, ΚΕΔ και ΕΠΟ!
Ο πρώην πλέον διεθνής διαιτητής, κατά την ομιλία του σε σεμινάριο διατητών της Σούπερ Λίγκας όπου τιμήθηκε για την προσφορά του, έκανε ανοιχτή επίθεση προς κάθε κατεύθυνση λέγοντας πως πολεμήθηκε! Τα βέλη του πήγαν αρχικά προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τονίζοντας πως τον πολέμησαν αρκετοί δημοσιογράφοι ενώ αναφέρθηκε και σε... κατευθυνόμενους σεναριογράφους.
Στην συνέχεια με... αιχμές κατά πρώην προέδρου της ΚΕΔ ανέφερε πως «ίσως κάποιοι δε μπορούν να με καταλάβουν γιατί δεν τους αξίωσε ο Θεός να κάνουν οικογένεια, παρά τους μεγάλους σταυρούς και το πρόσωπο του καλού χριστιανού», ενώ για νυν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής διαιτησίας τόνισε:
«Συμπαρασταθείτε στους διαιτητές, μην προσυπόγραφετε ελαφρά τη καρδία τις θανατικές καταδίκες τους για να σώσετε τις θέσεις σας. Άλλωστε, κάποιους από εσάς σας παύσανε αμέσως μετά το ματς που διαιτητεύσατε».
Από την... επίθεση του Καλόπουλου δεν γλίτωσε ούτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος που ήταν παρών στην εκδήλωση και άκουσε τον πρώην διαιτητή να του λέει: «Ελαφρύνετε τις αποστολές της Εθνικής ομάδας από ανθρώπους, που ίσως δεν είναι αναγκαίο να παραβρίσκονται ακόμη και αν είναι διαιτητές ή μέλη της ΚΕΔ με τις οικογένειές τους».
Aξίζει να σημειωθεί πως κατά την στιγμή της βράβευσης του, από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Σαρρή, ο Δημήτρης Καλόπουλος χειροκροτήθηκε έντονα και παρατεταμένα από τους υπόλοιπους διαιτητές και βοηθούς που βρισκόνταν στην αίθουσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου