Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

«Τρελαμένος» με Κάκο!


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα... έβραζε στο ημίχρονο με τον Τάσο Κάκο, ζητώντας από τους παίκτες του έξτρα προσοχή! «Ήθελε να συμπληρώσω κάρτες και το έδειχνε» έλεγε ο Σιμάο!
Η ανεξήγητη κίτρινη κάρτα στον Σιμάο που βγάζει off τον Μοζαμβικανό σε δύο από τα επόμενα τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια του Παναθηναϊκού έκανε έξαλλο τον Ζεσουάλδο Φερέιρα! Ο Πορτογάλος τεχνικός του «τριφυλλιού» εκτός από τις δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου περί «χειρουργικών αποφάσεων» του Τάσου Κάκου, πραγματικά είχε τρελαθεί με τον Κερκυραίο ρέφερι και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του σε όσα είπε στους παίκτες του στη ανάπαυλα του ημιχρόνου!
Ο Πορτογάλος αφού πρώτα έκανε ένα νέο… γύρο παρατηρήσεων στον «Σίμο» που θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός, είπε στους «πράσινους» ότι ‘’βλέπετε τι πάει να κάνει ο διαιτητής σήμερα. Είχε σημαδεμένο τον Σιμάο και πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Δεν χρειάζεται να του δώσουμε ευκαιρία να μας δημιουργήσει και άλλο πρόβλημα’’ ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του 65χρονου τεχνικού, ο οποίος στη συνέχεια μονολογούσε στα αποδυτήρια μη μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του.
«Ήθελε να με τιμωρήσει και το έκανε»
Μπορεί να πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από 109 παιχνίδια πρωταθλήματος και να άνοιξε τον δρόμο για ένα σπουδαίο διπλό αλλά αυτή η κίτρινη που τον πήγε στις επτά δεν άφησε τον Σιμάο να το χαρεί όσο θα ήθελε.
Βέβαια, ο 24χρονος αμυντικός μέσος μιλώντας στους συμπαίκτες του, δεν έκρυβε την οργή του για την απόφαση του Κάκου. «Ήθελε να με τιμωρήσει και το έδειξε. Μου δείχνει κάρτα σε μία φάση που δεν κάνω απολύτως τίποτα. Πριν αρχίσει το παιχνίδι το ήξερε ότι ήμουν στο όριο. Το ήξερε και το έκανε. Δεν είναι τυχαία και η κάρτα στον Βιτόλο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου