Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Καρνέζης: «Θέλω το πρωτάθλημα»

Καρνέζης: «Θέλω το πρωτάθλημα»
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος θέλει για την εφετινή σεζόν, ο Ορέστης Καρνέζης. Ο διεθνής τερματοφύλακας αναφέρθηκε στην κλήση του στην εθνική, καθώς επίσης και στην έως τώρα παρουσία του στο «τριφύλλι».
Αρχικά, ο Καρνέζης τόνισε στο περιθώριο της επίσκεψής του στο κεντρικό κατάστημα της «Green Team», μαζί με τους Αντώνη Πετρόπουλο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο: «Είμαι πολύ χαρούμενος και θα συνεχίσω να δουλεύω για να πετύχω ακόμη περισσότερα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό γεγονός για κάθε ποδοσφαιριστή η κλήση στην Εθνική ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και αποτελεί επιβράβευση για τη δουλειά όλων των προηγούμενων ετών».
Στην συνέχεια, υπογράμμισε: «Δεν βάζω μακροπρόθεσμους στόχους. Θέλω να είμαι υγιής, να βοηθήσω την ομάδα μου, να πάρουμε το πρωτάθλημα και όλα τα υπόλοιπα έρχονται ένα - ένα».
Επίσης, ο Καρνέζης τόνισε για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως αρκετοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού παίζουν και στην Εθνική. Το κλίμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι εξαιρετικό, όλοι οι διεθνείς είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και βοηθούν κάθε νέο μέλος να προσαρμοστεί».
Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπογράμμισε για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Η διακοπή θα βοηθήσει ορισμένους παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών να δουλέψουν περισσότερο και να επιστρέψουν στη δράση».
Επίσης, ο Καρνέζης αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΟΦΗ: «Είναι δύσκολα τα ματς, αλλά κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα».
Τέλος, ο Έλληνας τερματοφύλακας συμπλήρωσε: «Εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές. Κοιτάμε τη δουλειά μας. Άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να σχολιάσουν και να κρίνουν αυτά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου