Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

«Κληρώνει» την Παρασκευή!


Έστω και με καθυστέρηση περίπου πέντε μηνών, την Παρασκευή θα εκδικαστεί στο ΑΣΕΑΔ η έφεση του Παναθηναϊκού κι επιτέλους θα γίνει γνωστό με πόσο κόσμο θα διεξαχθεί το πρώτο clasico!
Το γεγονός πως ήδη έχει εκτίσει τις τρεις από τις συνολικά τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών καταδεικνύει την καθυστέρηση της εκδίκασης, ενώ δικαιολογεί τον εκνευρισμό και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Αλλά κάλλιο αργά, παρά... αργότερα. Το απόγευμα της Παρασκευής (5μ.μ.) θα εκδικαστεί στο ΑΣΕΑΔ η έφεση των «πράσινων» για την ποινή που τους επεβλήθη στις 10/6 κι άπαντες θα μάθουν αν το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» (20/11) θα διεξαχθεί με ή χωρίς θεατές.
Για τα όσα συνέβησαν στον τέταρτο τελικό των playoffs ο Παναθηναϊκός είχε δεχτεί συγκεκριμένα«ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για 4 αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο 40.000,00€». Τόσο οι «πράσινοι» όσο κι οι «ερυθρόλευκοι» θα θεωρήσουν σκάνδαλο οποιαδήποτε απόφαση, οι μεν γιατί δε θυμούνται καμία ομάδα που να προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ και να μην είδε την ποινή της να μειώνεται κι οι δε γιατί η καθυστέρηση σύστασης σε σώμα του ΑΣΕΑΔ κι η εκδίκαση της έφεσης καθυστέρησε επιδεικτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου