Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Μιλάνε, δε μιλάνε...


Ο Μάκης Κασνακίδης είπε την Τρίτη ότι η διοίκηση της ΑΕΚ μιλάει με τρεις επενδυτικές εταιρίες, η ΠΑΕ δεν τοποθετείται για το θέμα και ο κόσμος περιμένει να δει τι ακριβώς γίνεται.
Η αρχή έγινε το βράδυ της Τρίτης, όταν ο Κασνακίδης πήγε στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής και είπε ότι η διοίκηση της ΠΑΕ μιλάει με τρεις επενδυτικές εταιρίες και με τη μία από αυτές θα υπάρξει συμφωνία. Εκείνη τη στιγμή όλα έδειχναν ξεκάθαρα, υπό την έννοια ότι παραδεχόταν μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ (σ.σ. ο Κασνακίδης δηλαδή) ότι υπάρχουν συζητήσεις με τρεις εταιρίες και με τη μία θα υπάρξει και συμφωνία.

Στη συνέχεια, όμως, ο Κασνακίδης προχώρησε σε διευκρινίσεις, λέγοντας πως όντως υπάρχει ενδιαφέρον από τρεις εταιρίες αλλά οι συζητήσεις είναι σε πρώιμο στάδιο... Η όποια αισιοδοξία, δηλαδή, υπήρχε για συμφωνία σύντομα, έφυγε.

Την Τετάρτη τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο μπερδεμένα καθώς από την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν λένε τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα. Δε διαψεύδουν αλλά και δεν επιβεβαιώνουν κιόλας, επισήμως πάντα. Κι έτσι, έχουμε φτάσει στο σημείο ο Κασνακίδης, πρόεδρος των Supporters και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, να μιλάει για τρεις επενδυτικές εταιρίες και η διοίκηση της ΠΑΕ να μην λέει τίποτα για το θέμα.

Η αλήθεια είναι ότι στα Σπάτα δεν είδαν με καλό μάτι την κίνηση του Κασνακίδη, ο οποίος στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής μίλησε -όπως λέει η διοίκηση της ΠΑΕ- ως πρόεδρος των Supporters και όχι ως ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με λίγα λόγια, ο ΑΕΚτσής πρέπει να συνεχίσει την υπομονή του και παράλληλα την... προσευχή του για να είναι όλα καλά με τις επενδυτικές εταιρίες με τις οποίες η ΠΑΕ -κατά τον Κασνακίδη- μιλάει. Γιατί αν οι υποψήφιοι επενδυτές είναι τύπου Petit Chateau, μάλλον δε θα πανηγυρίσει κανείς λογικός άνθρωπος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου