Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Νοκ άουτ για ένα μήνα Λίνο και Έτο

Νοκ άουτ για ένα μήνα Λίνο και Έτο
Ο... πασίγνωστος νόμος του Μέρφι λέει ότι «αν κάντι είναι να πάει στραβά, θα... πάει», με τη συγκεκριμένη ρήση να έχει απόλυτη... εφαρμογή στον ΠΑΟΚ, όπου η μια άσχημη είδηση διαδέχεται την άλλη, με εντυπωσιακή ταχύτητα.

Μετά, λοιπόν, την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης που κράτησε τον Δικέφαλο του Βορρά για πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη και τα δημοσιεύματα από τη Ρουμανία που κάνουν λόγο μέχρι και για απόλυσή του, ο Λάζλο Μπόλονι άκουσε και τα δυσάρεστα ιατρικά μαντάτα.
Για ολόκληρο το Νοέμβριο, λοιπόν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Λίνο, όσο και τον Έτο, τα προβλήματα των οποίων είναι τελικά ιδιαίτερα σοβαρά.
Στην περίπτωση του Λίνο, το γεγονός ότι έπαιξε κόντρα στη Σάμροκ είχε συνέπεια ν πάθει υποτροπή στη θλάση του και οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία που θα κυμαίνεται γύρω στον ένα μήνα.
Να σημειωθεί ότι πριν από το παιχνίδι του Δουβλίνου, το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ είχε επισημάνει ότι ο Βραζιλιάνος δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, πλην όμως ο Μπόλονι μετά από κουβέντα που είχε με τον παίκτη, αποφάσισε να τον χρησιμοποιήσει.
Όσο για τον Έτο, η μυκητίαση από την οποία ταλαιπωρείται άνοιξε πληγή ανάμεσα στα δάχτυλα του ποδιού του που για να κλείσει θα χρειαστούν περίπου δύο με τρεις εβδομάδες.ΠΗΓΗ (sentra)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου