Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Θα τους «φτιάξει» ο Βαλβέρδε

Θα τους «φτιάξει» ο ΒαλβέρδεΟ Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στις 19 Νοεμβρίου στο «Καραϊσκάκη» τον Παναθηναϊκό και στο μεγάλο λιμάνι περιμένουν πως και πως το πολύ σημαντικό ντέρμπι με τους «πράσινους».

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Τετάρτης την προετοιμασία τους για το παιχνίδι στο Φάληρο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες του τόσο για το ματς της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη όσο και για το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ισπανός κόουτς των πρωταθλητών θα ζητήσει από τους «ερυθρόλευκους» να τα δώσουν όλα στις προπονήσεις προκειμένου να εμφανιστεί πανέτοιμος ο Ολυμπιακός στη μεγάλη «μάχη» με το «τριφύλλι», καθώς η νίκη είναι «μονόδρομος» για τους πειραιώτες.
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και ο Βαλβέρδε θέλει να προετοιμάσει καλά την ομάδα του και σε ότι αφορά τον ψυχολογικό τομέα.
Όλοι άλλωστε αναγνωρίζουν ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια η ομάδα που βρίσκεται στην κατάλληλη ψυχολογία έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση της νίκης και αυτό είναι κάτι στο οποίο θέλει να δουλέψει ο Ισπανός τεχνικός μέχρι το ντέρμπι.
Οι πρωταθλητές άλλωστε την «πάτησαν» στον συγκεκριμένο τομέα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο 47χρονος τεχνικός δε θέλει να δει την ομάδα του να κάνει τα ίδια λάθη.
Η επιστροφή Φουστέρ
Ένα από τα πιο σημαντικά νέα για τον προπονητή του Ολυμπιακού, είναι η επιστροφή του Νταβίντ Φουστέρ, στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του. Η απουσία του Ισπανού λόγω του τραυματισμού του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στοίχισε στους πειραιώτες αλλά ο πρώην μέσος της Βιγιαρεάλ θα είναι στη διάθεση του Βαλβέρδε για τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Το ίδιο ισχύει και για τον Φραν Γέστε, αλλά όλα δείχνουν ότι ο τελευταίος δε θα έχει θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού, σε αντίθεση με τον Φουστέρ, τον οποίο προορίζει για βασικό ο Βαλβέρδε.

ΠΗΓΗ(sentra goal)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου