Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

"Είναι τελικός"

"Είναι τελικός"
Αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης που αναλογούν στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Μαρσέιγ.  
«Δεν σκεφτόμαστε το Europa League, αλλά τη δεύτερη θέση του ομίλου. Είναι ένας τελικός για εμάς το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ και θα τα δώσουμε όλα να κερδίσουμε παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε» τόνισε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων και συνέχισε λέγοντας
«Η πρόθεση μας είναι να παίξουμε όπως κάνουμε σε όλα τα ματς: για τη νίκη. Ήταν δύσκολη κλήρωση για εμάς, κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας στη διοργάνωση κόντρα στη Μαρσέιγ πρόθεση να τα δώσουμε όλα να πάρουμε βαθμούς μία νίκη αύριο θα μας δώσει πάρα πολλά.
Ελπίζουμε να αποφύγουμε το γρήγορο γκολ που δεχόμαστε στο θεσμό. Η Μαρσέιγ συνηθίζει να κάνει ευκαιρίες και να σκοράρει πολύ γρήγορα, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να το αποφύγουμε.
Ο Φέισα δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει βασικός, αυτό είναι σίγουρο είναι μαζί μας γιατί μπορεί να μας βοηθήσει σε ένα μέρος του ματς αλλά όχι από την αρχή. Αυτή την στιγμή δεν σκεφτόμαστε τους απόντες αλλά τους διαθέσιμους. Είναι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε μία ανταγωνιστική ενδεκάδα", τόνισε ο Βαλβέρδε, ενώ για τη Μαρσέιγ είπε ακόμη: "Η Μαρσέιγ είναι δυνατή ομάδα, με αρκετές αρετές. Έχει επικίνδυνους παίκτες όπως ο Ντιαρά και ο Ντιαβαρά που μπορούν να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε αδράνεια σε στημένη μπάλα, είναι μία έτοιμη ομάδα. Είναι ικανή και τεχνικά και στις φάσεις στρατηγικής. Θα είναι γρήγορος ο ρυθμός του ματς, έτσι παίζονται τα ευρωπαϊκά ματς, αυτή είναι η μεγάλη διαφορά σε σχέση με την Ελλάδα. Δεν υπάρχουν ανάσες και διακοπές, θα είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Η Μαρσέιγ αν κερδίσει προκρίνεται και είμαι σίγουρος πως θα τα δώσει όλα για τη νίκη", κατέληξε.
Ο Κέβιν Μιράλας ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να σκοράρει και να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους να πάρουν τη νίκη.
 "Θέλουμε να πάρουμε το μάξιμουμ από αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω να σκοράρω όχι μόνο ένα αλλά ακόμη και δύο γκολ αν μπορέσω. Όμως ακόμη κι αν δεν τα καταφέρω, αυτό που έχει σημασία, αυτό που θέλω, είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη. Δεν έχω πρόβλημα με τους μισθούς στην Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, όπως είπε ο Μπουμσόνγκ, αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη για τους ανθρώπους που ζουν στην χώρα. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, είναι δύσκολο όμως να αισθανόμαστε πως υπάρχει πρόβλημα γύρω μας.
 Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε πολύ καλά και έπρεπε να κερδίσουμε, είναι κάτι το άλλο το Champions League, μια διαφορετική διοργάνωση και έχουμε δύο δύσκολα ματς μπροστά μας για την ολοκλήρωση του ομίλου. Με τη Μαρσέιγ είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν έχω κάτι να αποδείξω. Φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίσει η ομάδα μου αύριο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου