Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

«Αντιγράφουν τον Παναθηναϊκό...»


Ο Τσάκας «ξαναχτύπησε» και μιλώντας για τον Ολυμπιακό είπε: «Χαίρομαι όταν καθυστερημένα αντιγράφουν οι άλλοι τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη». Καθησυχαστικός για Ροναλντίνιο και χρήματα!
Για ακόμα μία φορά ο Βλάσης Τσάκας εμφανίστηκε σίγουρος πως θα υπάρξει συμφωνία και ο πρίγκιπας θα αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM, αναφέροντας πως δεν υπάρχει πρόβλημα αν τα 15.000.000 μπουν σε ξένη τράπεζα, από την στιγμή που θα μπορούν να τα δουν, παρότι το MoU αναφέρει για ελληνική, ενώ επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον για τον Ροναλντίνιο. Αναλυτικά τόνισε:
«Χαίρομαι όταν καθυστερημένα αντιγράφουν οι άλλοι τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη», σχολίασε αρχικά, αναφερόμενος στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ.
Για τον αδελφό και μάνατζερ του Ροναλντίνιο και το αν θα υπάρξει συνάντηση απόψε, είπε:
«Για να το λένε οι πληροφορίες… κάτι θα ξέρουν! Θα δούμε πώς θα πάει. Υπάρχει η επαφή και θέληση. Όταν η επιθυμία είναι κοινή, όλα τα βρίσκουμε. Προετοιμάζουμε το έδαφος για τον Δεκέμβρη. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι επίσημα. Λίγο πάνω, λίγο κάτω θα τα βρούμε. Τα 20-25 εκατ. ευρώ το χρόνο που ακούγονται ως ποσό για τον ποδοσφαιριστή, δεν ισχύουν».
Για τη μεταβίβαση των μετοχών και:
«Όταν δείχνεις τα χρήματά σου μπορείς να το κάνεις από οποιαδήποτε άκρη του κόσμου. Για να τα εμφανίσεις χρειάζεται απλά ένα κλειδαριθμημένο σήμα. Η ελληνική τράπεζα επομένως είναι ενήμερη και θα μπορεί να δει τα λεφτά από οποιαδήποτε τράπεζα και αν έχει γίνει η κατάθεση».
Για το αν υπάρχει γκρουπ επιχειρηματιών πίσω από τον πρίγκιπα:
«Από την αρχή το είχα πει. Από την πρώτη μέρα. Γιατί δεν έγινα κατανοητός δύο μήνες και μετά και μου ξαναγίνεται η ερώτηση, δεν το καταλαβαίνω».
Για το αν είναι αισιόδοξος για τη συμφωνία:
«Υπάρχει κανένας λόγος για να μην είμαι; Εκφράζω απόλυτη βεβαιότητα, όχι απλά αισιοδοξία. Η Ευρώπη δεν είναι καλά. Εάν γίνει κάτι τρελό, μαγικό, πρωτόγνωρο. τι να πω; Μόνο τότε μπορεί να χαλάσει. Ίσως εάν υπάρξει ακυβερνησία».
Για το νόμο περί ξένων επενδυτών στην Ελλάδα:
«Χθες μου είπαν για μια δήλωση μέλους της Επιτροπής. Έχουμε το plan B έτοιμο μέσω Κύπρου. Περιμένουμε όμως την ψήφιση τροπολογίας για να γίνουν άμεσα τα πράγματα. Το υποσχέθηκε ένας υπουργός και περιμένουμε να τηρηθεί η υπόσχεση. Εάν δεν γίνει, έχουμε εναλλακτικό σχέδιο, αλλά θα υπάρξει καθυστέρηση. Θα μας ταλαιπωρήσει λίγο, αλλά θα το κάνουμε. Έχω όμως την πληροφόρηση πως ο νόμος είναι στο συρτάρι του υπουργού και εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθεί προς ψήφιση».
Για την καθυστέρηση που παρατηρείται:
«Πώς μου λέτε πως ο έλεγχος καθυστέρησε πάρα πολύ; Κράτησε 19 μέρες, όταν ο έλεγχος της Γιουνάιτεντ κράτησε 4,5 μήνες. Εάν πηγαίνεις σπίτι να αγοράσεις, θέλεις τρεις μήνες. Και μου λέτε πως καθυστερήσαμε; Με βάση το ΜοU, δεν καθυστερήσαμε καθόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου