Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

«Αστακός» το Αγρίνιο ενόψει ΑΕΚ!


Αστυνομοκρατούμενη περιοχή θα θυμίζει ο περιβάλλον χώρος γύρω από το γήπεδο του Παναιτωλικού από το μεσημέρι του Σαββάτου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ αφού τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα! 
Από την στιγμή που ο σύλλογος του Αγρινίου επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία το παιχνίδι με την Ένωση είναι το πρώτο… υψηλού κινδύνου και για τον λόγο αυτό στις τάξεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης έχει σημάνει συναγερμός.
Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν ζήτησε και φυσικά δεν πήρε εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλη η περιοχή γύρω από το γήπεδο από νωρίς το μεσημέρι (η σέντρα θα γίνει στις 7.30μ.μ) θα θυμίζει… αστακό!

Μάλιστα για τον λόγο αυτό η «κυανοκίτρινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να κάνει γνωστό τι θα ισχύσει, ενώ καλεί όλους όσοι δεν έχουν εισιτήριο να μην πλησιάσουν το γήπεδο, ενώ και ο έλεγχος θα είναι εξονυχυστικός!
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα αναφέρει τα εξής:
«Στον αγώνα του Σαββάτου ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ θα εφαρμοστούν αυξημένα μέτρα τάξης και ασφάλειας από την Ελληνική Αστυνομία, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το κοινό τρείς ώρες (στις 16.30) πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα (19.30). Στο διάστημα αυτό θα γίνουν αγώνες επίδειξης ομάδων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Παναιτωλικού, μέχρι την έναρξη της προθέρμανσης, που οι φίλαθλοι (μόνο κάτοχοι εισιτηρίων) μπορούν να παρακολουθήσουν. Είναι κάτι που θα επαναληφθεί και στους επόμενους αγώνες με τη συμμετοχή παιδιών από Σχολεία του νομού μας.

Πρώτη ζώνη ελέγχου
- Περιμετρικά του γηπέδου θα δημιουργηθεί ζώνη στην οποία θα γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος εισιτηρίων. Ο εντοπισμός πλαστών εισιτηρίων θα οδηγεί άμεσα στην διαδικασία του αυτόφωρου. Από τη ζώνη αυτή δεν μπορεί να περάσει κανείς χωρίς εισιτήριο.
- Επειδή από την Ελληνική Αστυνομία (παρά την αντίθετη πρόθεση που εκδήλωσαν οι δύο ομάδες στην καθιερωμένη σύσκεψη) απαγορεύτηκε η μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, δεν θα επιτραπεί από τα όργανα της Αστυνομίας η προσέγγιση στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, σε όσους φέρουν (ή κατά τον έλεγχο εντοπιστούν να φέρουν) διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας (σημαίες, κασκόλ, φανέλες κ.α.)

Δεύτερη ζώνη ελέγχου
- Οι φίλαθλοι που κατέχουν εισιτήριό πρέπει να κατευθυνθούν στην Θύρα που αυτό αναγράφει. Για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου, που θα πιστοποιεί ότι το όνομα που αναγράφει το εισιτήριο ανταποκρίνεται στον κάτοχό του.
- Κατά την είσοδο θα γίνει αυστηρός έλεγχος για απαγορευμένα αντικείμενα.

Για μια ακόμα φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους, για τη διαρκή στήριξη που παρέχουν στην ομάδα μας, όπως δείχνει και η εξάντληση των εισιτηρίων του αγώνα σε διάστημα λίγων ωρών. Τους καλούμε να συμβάλλουν στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, να επιδείξουν φίλαθλο πνεύμα, να δημιουργήσουν την πολιτισμένη ατμόσφαιρα που κάνει το γήπεδό μας ξεχωριστό.
Στηρίζουμε και εμψυχώνουμε την ομάδα μας, αλλά ταυτόχρονα δείχνουμε σεβασμό στον αντίπαλο, στην ιστορία του και την πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου