Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Τεννές: «Να σωθούμε το ταχύτερο δυνατό»

Τεννές: «Να σωθούμε το ταχύτερο δυνατό»
Να εξασφαλίσουν την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκ το ταχύτερο δυνατό είναι ο στόχος του Παναιτωλικού σύμφωνα με τον Μπάμπη Τεννέ. Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, έπλεξε το εγκώμιο του Άγγελου  Χαριστέα ενώ χαρακτήρισε ως έκπληξη του πρωταθλήματος τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάμπης Τεννές:

Για το συνδυασμό αποτελέσματος και καλού ποδοσφαίρου: «Είμαστε αναγκασμένοι να βάλουμε μέσα στους στόχους μας-πέρα από το κυνήγι των βαθμών που θα μας κρατήσουν στην κατηγορία-και το καλό ποδόσφαιρο. Ο Παναιτωλικός έχει έναν κόσμο που διψά για μπάλα και γεμίζει το γήπεδο θέλοντας εκτός από τη νίκη της ομάδας του να βλέπει και καλό ποδόσφαιρο».
Για τους στόχους του Παναιτωλικού: «Πρέπει να προχωρήσουμε σεμνά. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και είμαστε στο ξεκίνημά του. Κανείς δεν έχει σωθεί με τους δέκα βαθμούς που έχουμε εμείς. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν τα καταφέρουμε, ίσως επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας και πάμε για κάτι παραπάνω. Μέχρι τότε, ωστόσο, μένουμε στο αρχικό μας πλάνο».
Για την παρουσία του Άγγελου Χαριστέα στην ομάδα: «Με τον Άγγελο είχα συνεργαστεί και στον Άρη. Πέραν από την ποιότητά του, έχει δώσει με την παρουσία του μία γενικότερη αίγλη στο σύλλογο, με τη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια, με τις συμβουλές σε μικρότερους ποδοσφαιριστές και ασχολούμενος με το καλό της ομάδας κι όχι την προσωπική του προβολή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλοι στην ομάδα και την πόλη να τον αγαπάμε».
Για τις ομάδες που τον έχουν εντυπωσιάσει και απογοητεύσει: «Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι ο Παναθηναϊκός. Δεν έχει σχέση με την ομάδα την περασμένης περιόδου. Δυσάρεστη έκπληξη είναι ο Άρης, που δεν περίμενα να έχει αυτή την πορεία».
Για το πόσο επηρεάζει η οικονομική κρίση τον Παναιτωλικό: «Η διοικητική σταθερότητα και η οικονομική συνέπεια είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας μας. Και φαίνεται πως έτσι όπως πάνε τα πράγματα στην Ελλάδα και το ποδόσφαιρο, θα είναι ένα πλεονέκτημα απέναντι σε άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα».
Για το προσεχές ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο: «Πάμε για τη νίκη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ισοπαλία στο Παγκρήτιο θα μας κακοφαινόταν. Εμείς έχουμε σαν στόχο να κερδίζουμε τα παιχνίδια κι όχι να τα κλέβουμε. Θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο τι μπορούμε να καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου