Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Βελλίδης: «Αδικούμε τον εαυτό μας»

Βελλίδης: «Αδικούμε τον εαυτό μας»
Προβληματισμένος με την αγωνιστική εικόνα του Άρη εμφανίστηκε ο Μάρκος Βελλίδης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας των «κίτρινων» τόνισε πως θα πρέπει να αλλάξει άμεσα η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη. Ο Βελλίδης μίλησε στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό των «κίτρινων».
Αρχικά, ο Βελλίδης τόνισε: «Σίγουρα η κατάσταση είναι δύσκολη. Όταν αλλάζει ένας προπονητής σημαίνει ότι δεν έχουν πάει καλά τα πράγματα και είναι κάτι που δυσκολεύει τους πάντες. Για να φτάσουμε τόσο νωρίς σε αυτό το σημείο δεν σημαίνει ότι έφταιξε μόνο ο προπονητής Εμείς είμαστε που αγωνιζόμαστε μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα έχει και ο προπονητής ευθύνη αλλά και εμείς δεν έχουμε φτάσει στα επίπεδα που πρέπει για να διεκδικούμε νίκες. Θέλω να πιστεύω ότι με τον νέο προπονητή τα πράγματα θα αλλάξουν».
Και συμπλήρωσε: «Το πρόβλημα είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέρνουμε να σκοράρουμε.. κλεινόμαστε πίσω, δεχόμαστε πίεση, χάνουμε τον αυτοέλεγχο και δεχόμαστε γκολ. Είναι λίγο περίεργο να αγωνίζεσαι στον ΑΡΗ και να μην έχει πάρει μια νίκη μετά από έξι αγωνιστικές. Επειδή θέλουμε να αποδείξουμε ότι η ομάδα αξίζει να είναι πιο ψηλά, μας πιάνει μεγαλύτερο άγχος. Πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό. Αυτό που μπορεί να μας βοηθήσει είναι μια νίκη που θα αλλάξει την ψυχολογία μας».
Όσον αφορά με τον νέο προπονητή και το κατά πόσο θα επηρεάσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας τόνισε: «Με την έλευση ενός νέου προπονητή ο καθένας δίνει το κάτι παραπάνω για να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα. Θα βοηθήσει πολύ το αγωνιστικό κομμάτι και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Η ομάδα έχει φτιαχτεί για μεγάλα πράγματα και αυτό που κάνουμε τώρα είναι να αδικούμε την ομάδα, τους εαυτούς μας, και τον κόσμο μας».
Τέλος, ο Βελλίδης τόνισε για τον Πασσιαλή, ο οποίος θα είναι υπηρεσιακός για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι απίστευτα έμπειρος άνθρωπος και θα τα καταφέρει εξαιρετικά. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να είμαστε προσηλωμένοι, σοβαροί και πειθαρχημένοι για 90 λεπτά και να πιέζουμε για το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου