Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

«Αστακός» το ΟΑΚΑ

«Αστακός» το ΟΑΚΑ
Η πρώτη σύσκεψη δεν ήταν αρκετή και έτσι πραγματοποιήθηκε και δεύτερη για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, στην οποία αποφασίστηκε όχι απλώς η ακόμη μεγαλύτερη... φύλαξη του ΟΑΚΑ, το οποίο θα θυμίζει «αστακό», αλλά και το να τοποθετηθούν κάγκελα και να μείνουν κενές ακόμη περισσότερες θέσεις.
Τα συνολικά εισιτήρια που θα διατεθούν θα είναι 17.700 και κατά την προσέλευση του κόσμου θα γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος και θα απαγορεύτεται να φέρει κανείς μαζί του πανό ή πλακάτ με υβριστικά συνθήματα.
Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, η αστυνομία ο ΕΣΑΚΕ και η ΔΕΑΒ τα... ξαναείπαν σήμερα και παράλληλα έγινε και αυτοψία στο γήπεδο. Οι αποφάσισεις που πάρθηκαν αφορούν στο κλείσιμο των πτυσσόμενων θέσεων πίσω από τη μπασκέτα που βρίσκεται δίπλα στον πάγκο του Ολυμπιακού για να αποφευχθεί το περσινό φαινόμενο, όπου κατέβηκαν προς τα εκεί οπαδοί του Παναθηναϊκού. Το... εκπληκτικό είναι ότι σε εκείνο το σημείο τοποθετήθηκε κάγκελο ούτως ώστε να αποφευχθεί και οποιοδήποτε απρόοπτο.
Εκτός αυτού, έκλεισαν οι δυο θύρες πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού και τη γραμματεία (103 και 105), την ώρα που μέχρι πέρσι έκλειναν τα 2/3 της θύρας 105 πίσω από τη γραμματεία. Επίσης, στο ίδιο σημείο κενές θα μείνουν και οι τελευταίες οκτώ σειρές καθισμάτων των στα τμήματα 134Β, 136Β και 138 Β.
Επίσης, στα τμήματα 134Β, 136Β και 138Β θα βρίσκονται άντρες της ιδιωτικής ασφάλειας και αστυνομικοί. Αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται στα αποδυτήρια και στη φυσούνα, ενώ οι θύρες θα ανοίξουν δυόμισι ώρες πριν από το τζάμπολ. Τέλος, μετά από αίτημα των Πειραιωτών δεν θα τοποθετηθεί μεγάφωνο δίπλα από τον πάγκο του Ολυμπιακού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου