Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Και άλλοι κατάσκοποι στο ΟΑΚΑ

Και άλλοι κατάσκοποι στο ΟΑΚΑ
Μετά τους εκπροσώπους των Γιούνγκ Μπόις και Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον, στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και αυτοί των Άντερλεχτ και Πάρμα. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ΑΕΚ, οι εκπρόσωποι των δυο ομάδων θα δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Βέλγοι θέλουν να παρακολουθήσουν την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για την Europa League.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Εκπρόσωποι των Άντερλεχτ και Πάρμα θα βρεθούν στις 19/11 στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος».
Επίσης, η Ένωση ανακοίνωση πως θα συνεχιστεί το Bazaar που διοργανώνει η ΠΑΕ και το Σάββατο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το εβδομαδιαίο Bazaar που διοργανώνουν η ΠΑΕ ΑΕΚ και τα AEK Shops ολοκληρώνεται το Σάββατο 19/11 και την τελευταία ημέρα του θα συμμετάσχουν σε αυτό και οι μπουτίκ του Ολυμπιακού Σταδίου (Θύρας 11 και VIP).
Οι φίλαθλοι οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (17.15) θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν προϊόντα της αγαπημένης τους ομάδας με έκπτωση 50, 60 και 70% σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ, εκτός των επίσημων προϊόντων PUMA της περιόδου 2011-2012».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου