Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Αύριο οι υπογραφές

Αύριο οι υπογραφές
Σε .αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι συνεργάτες του Αλ Σαούντ και ο Βλάσσης Τσάκας στην Τζέντα, προκειμένου να εξασφαλίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που έχει ζητήσει η πλευρά Βαρδινογιάννη. Ωστόσο οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, μεταφέρουν την αποστολή των εγγράφων για την Τετάρτη.
 Η πιστοποίηση της υπογραφής έχει ήδη εκδοθεί από το Υπουργείο Πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας και στη συνέχεια ο Βλάσσης Τσάκας μαζί με τους συνεργάτες του Αλ Σαούντ  βρέθηκαν στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην  Τζέντα για την τελική πιστοποίηση και από Ελληνική Αρχή.
 Όμως ζητήθηκαν επιπλέον έγγραφα από τον δικηγόρο του Αλ Σαούντ, Παναγιώτη Πετρόπουλο( γνήσιο της υπογραφής, διαβατήριο και δικηγορική ταυτότητα), τα οποία θα σταλούν μέσα στην ημέρα από την Αθήνα στην Τζέντα για να προχωρήσει η διαδικασία. Αν δεν υπάρξει νέο κόλλημα, η πιστοποιημένη υπογραφή του Σουλτάν Μπιν Νάσσερ Αλ Σαούντ μαζί με την επίσημη πρόταση( που περιλαμβάνει και τις οικονομικές εγγυήσεις) θα σταλούν στους νομικούς εκπροσώπους του Γιάννη Βαρδινογιάννη μέχρι την Τετάρτη, ενώ όπως υποστηρίζει ο Βλάσσης Τσάκας, ρυθμίζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την άφιξη του Αλ Σαούντ στην Αθήνα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου