Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Τελευταίο εμπόδιο πριν τα τελικά

Τελευταίο εμπόδιο πριν τα τελικά
Το τελευταίο εμπόδιο για να περάσει στα τελικά του Euro2012 καλείται να περάσει απόψε (11/10) το βράδυ στις 20:00 στο «Μιχαήλ Μέτσχι» της Τιφλίδας η Εθνική μας ομάδα. Ένας βαθμός λείπει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα  για να σφραγίσει το διαβατήριο αλλά όπως είπε ο Φερνάντο Σάντος θα κυνηγήσει τους τρεις...
Ο Πορτογάλος αποκάλυψε την 11άδα στη συνέντευξη Τύπου. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας, στο κέντρο της άμυνας οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος, στο δεξί άκρο ο Βύντρα, στο αριστερό ο Σπυρόπουλος, στην τριάδα των χαφ οι Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, ενώ στην επίθεση οι Γκέκας (κορυφή), Χαριστέας (αριστερά) και Σαλπιγγίδης (δεξιά).
Ο Τιμούρ Κετσπάγια σκοπεύει να παρατάξει τη Γεωργία με τον Ρεβισβίλι κάτω από τα δοκάρια, τους Αμισουλασβίλι και Κιζανισβίλι στο κέντρο της άμυνας, τον Καλάντζε στο αριστερό άκρο, τον Κασία στο δεξί, αμυντικά χαφ τους Κανκάβα, Κομπιασβίλι, τον Γκουρούλι στα αριστερά, τον Ιασβίλι στα δεξιά και τον Μαρτσβαλάντζε σε ρόλο οργανωτή, πίσω από τον μοναδικό προωθήμενο Μτσεντλίτζε.
Στις εξέδρες του «Μιχαήλ Μέτσχι» δεν αναμένεται κόσμος και κοσμάκης. Οι Γεωργιανοί έχουν απογοητευτεί από την πορεία της Εθνικής τους στα προκριματικά και δεν δείχνουν ενδιαφέρον για την αποψινή αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου