Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Βαλβέρδε: "Εχουμε εξαιρετική ομάδα"

Βαλβέρδε: "Εχουμε εξαιρετική ομάδα"
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera για τον πολυεθνικό Ολυμπιακό που έχει δημιουργήσει... «Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα με διάφορες εθνικότητες στο ρόστερ και μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά. Έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο» είπε.
Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στην πέραση που έχουν οι Ισπανοί στο εξωτερικό: «Παλιότερα δεν υπήρχαν πολλοί Ισπανοί ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό. Τώρα παίζουν αρκετοί σε ξένες χώρες και τα πηγαίνουν περίφημα», είπε. 
Για το κοινό του Ολυμπιακού ο ο Βαλβέρδε δήλωσε: «Οι ελληνικές ομάδες έχουν μεγάλο αβαντάζ από την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί, αλλά στο τέλος η ουσία παραμένει η ίδια, είτε παίζει εντός, είτε εκτός. Να επιβάλλεις το στυλ του παιχνιδιού σου. Να παίζεις το ίδιο επιβλητικά και στο σπίτι σου και μακριά από αυτό».
Για την πολυεθνικότητα της ομάδας μίλησε και ο Νταβίντ Φουστέρ:  «Προσωπικά θεωρώ κάτι πολύ όμορφο να μοιράζομαι τον χρόνο μου με ανθρώπους από τόσα διαφορετικά μέρη. Είναι κάτι που σε εμπλουτίζει. Για μένα το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες μου στην ομάδα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Όταν ήρθα εδώ πέρυσι με βοήθησε πολύ η παρουσία όλων των Ισπανών» είπε.
Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο Ισπανός μέσος επεσήμανε: «Είναι πολύ κοντά στους παίκτες. Μας μιλάει πολύ είναι συνεχώς δίπλα μας. Είναι πολύ σχολαστικός σε όλα τα θέματα και θέλει να ελέγχει τα πάντα μέσα στην ομάδα. Κάνει εξαιρετική δουλειά στις προπονήσεις. Στην τακτική και την στρατηγική είναι τρομερός!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου