Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

"Όλα για όλα με Ντόρτμουντ"

"Όλα για όλα με Ντόρτμουντ"
Ο Άριαλ Ιμπαγάσα τόνισε ότι για τον Ολυμπιακό  το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Ντόρτμουντ είναι το πιο σημαντικό στην Ευρώπη. Ο Αργεντινός, μιλωντας μετά το 2-1 από την Αρσεναλ στη μικτή ζώνη του «Emirates», δήλωσε: «Παίξαμε, πιστεύω, όλοι πολύ καλά. Και είμαστε ευτυχισμένοι γιʼ αυτό. Αν ήμασταν πιο τυχεροί πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Δυστυχώς, όμως, δεν τα καταφέραμε. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που δικαιούμασταν. Τώρα δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

-Έχετε παίξει δύο αγώνες στο Champions League και τους έχετε χάσει και τους δύο. Τι σημαίνουν αυτά τα δύο αποτελέσματα για το μέλλον;
«Θα έλεγα ότι τα πάντα παίζονται στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ. Είναι ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, το οποίο πρέπει να νικήσουμε για να ξανακερδίσουμε τις ευρωπαϊκές μας ελπίδες. Για να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης πρέπει να νικήσουμε».
-Δηλαδή, όλα τα λεφτά είναι το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ;
«Ναι. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μας στην Ευρώπη. Και με νίκη θα δώσουμε στους οπαδούς μας τη χαρά που δεν πήραν στο παιχνίδι με την Αρσεναλ. Πρέπει να νικήσουμε για να ξανακερδίσουμε τις ευρωπαϊκές μας ελπίδες».

-Πριν από την Ντόρτμουντ, πάντως, υπάρχει το πρωτάθλημα...
«Όπως σας είπα και προηγουμένως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να νικήσουμε για να έχουμε το απόλυτο στο πρωτάθλημα».

-Και κάτι για σένα. Παρά την ηλικία σου, το πάθος σου είναι απαράμιλλο. Είναι σαν να το μεταδίδεις και στην ομάδα...
«Δεν έχει σημασία η ηλικία. Σε όποια ηλικία και να είσαι, πάντα έχεις κίνητρο. Και όταν έχεις να δώσεις παιχνίδια μπροστά σε τόσο κόσμο και για τόσο σημαντικές διοργανώσεις, πάντα προσπαθείς να δώσεις το καλύτερο για την ομάδα και τον εαυτό σου. Βγαίνει αυτόματα. Χωρίς να το καταλαβαίνεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου