Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

«Θα έρθουν πολλές νίκες»

Ο Βίκτορ Βιτόλο θεωρεί πως τα θετικά αποτελέσματα για τον Παναθηναϊκό θα έρθουν έπειτα από δουλειά, τονίζοντας πως στη συνέχεια θα έρθουν για το «τριφύλλι» πολλές νίκες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιτόλο στη Νοva:
«Ήταν ένας αγώνας καλά δουλεμένος από μέρους μας. Είχαμε περισσότερο χρονικό διάστημα την κατοχή της μπάλας και αυτό που έπρεπε ήταν να έχουμε υπομονή μέχρι να φτάσουμε στο γκολ. Κάναμε πολύ έξυπνο παιχνίδι και ήμασταν οι δίκαιοι νικητές».
Άλλαξαν πολλά στο δεύτερο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό. Πολύ καλύτερο το αγωνιστικό πρόσωπο που δείξατε. Τι σας είπε ο Φερέιρα;
«Πρέπει να πω ότι η Κέρκυρα έπαιζε άμυνα από το κέντρο. Άρα ήταν δύσκολο για εμάς να βρούμε τους αντίστοιχους διαδρόμους. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι είχαμε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας και μαζί υπομονή και ξέραμε ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει το γκολ».
Θεωρείς ότι αυτό είναι ένα από τα βήματα που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να ανέβει ψυχολογικά μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι;
«Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να προχωράει. Τα θετικά αποτελέσματα θα φτάσουν έπειτα από δουλειά. Θα αποδείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστική ομάδα. Θα έρθουν κι άλλες, πολλές νίκες».

Βοηθάει η διακοπή του πρωταθλήματος προκειμένου ο Παναθηναϊκός να δουλέψει πάνω σε κάποια πράγματα;
«Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά, καλυτερεύοντας σε κάθε προπόνηση και στους αγώνες θα αποδείξουμε ότι η ομάδα είναι άξια να κερδίζει τα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου