Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Είναι «τούρμπο», αλλά... κάτω η μπάλα

 Γιώργος Νοικοκύρης γράφει για τον πανίσχυρο άξονα του Ολυμπιακού με την αυτοκρατορική παρουσία του Ζαν Μακούν και κρατάει ανοικτή μια θέση ακόμη στην επίθεση.
Έχουμε και λέμε. Κοστάντσο, Μέγερι, Δασκαλάκης στη θέση του τερματοφύλακα. Μανιάτης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας για την άμυνα. Μακούν, Φέισα, Ιμπαγάσα και Μοντέστο για τον άξονα με τον Γάλλο να παίζει και δύο θέσεις στην άμυνα. Ριέρα, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Γκρίμπιτς, Χαβίτο για τα άκρα, Φουστέρ, Γέστε για τη θέση του μεσοεπιθετικού με τον Βάσκο να παίζει και σε δύο άλλες θέσεις στη μεσαία γραμμή. Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς για την επίθεση με τον Βέλγο να παίζει εύκολα και στα άκρα.
Βάλτε και τον Ορμπάιθ, που έρχεται απο την Τρίτη να προστεθεί τον ήδη πανίσχυρο άξονα του Ολυμπιακού με την αυτοκρατορική παρουσία του Ζαν Μακούν και κρατήστε ανοικτή μια θέση ακόμη στην επίθεση, καθώς ο Ολυμπιακός θα το παλέψει μέχρι τέλος για να πάρει στράικερ που θα τον ανεβάσει και άλλο επίπεδο. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μιλάμε για ένα ρόστερ 25-26 ποδοσφαιριστές που είναι πολύ δυνατό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου