Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Χαρούμενοι για το νέο "σπίτι"

Ένα νεόκτιστο κτίριο κοντά στα 400 τ.μ. με αποδυτήρια, γυμναστήριο, φυσιοθεραπευτήριο, σάουνα, γραφεία προπονητή και διοίκησης, πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα όργανα, τέθηκε στην διάθεση των παικτών της πρώτης ομάδας, που θα έχει ως βάση πλέον για την προετοιμασία και τις προπονήσεις της την Νέα Μεσήμβρια .
Ικανοποιημένοι από τις εγκαταστάσεις και τον χλοοτάπητα των γηπέδων έμειναν οι παίκτες και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, στις πρώτες τους προπονήσεις στο νέο αθλητικό κέντρο την Τετάρτη (31/8). Στην Νέα Μεσήμβρια υπάρχουν συνολικά εφτά γήπεδα, εκ των οποίων τα τέσσερα θα χρησιμοποιούνται μόνο από την πρώτη ομάδα.
Το κόστος του νεοανεγερθέντος κτιρίου έφτασε τα150.000 ευρώ, όσο περίπου και το ενοίκιο στη Σουρωτή, ωσότου μέσα σε ένα χρόνο ο ΠΑΟΚ θα κάνει ήδη απόσβεση της τελευταίας επένδυσης που έγινε στη Νέα Μεσημβρία. Το αθλητικό κέντρο υπενθυμίζουμε ότι κατά τα άλλα πληρεί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για μια επαγγελματική ομάδα, παρότι ακόμα έχει κάποιες ελλείψεις κτιριακού χαρακτήρα, όπως η κατασκευή ξενώνων, κυλικείου και εστιατορίου.
Ικανοποιημένοι παίκτες και τεχνικό τιμ από την Νέα Μεσήμβρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου