Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Έρχονται για τον Χιμένεθ


Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο οι Κάλα και Χοσέ Κάρλος σκέφτονται να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Εμίλιο Ντε Λα Ρίβα. Ο μάνατζερ των δυο Ισπανών ποδοσφαιριστών τόνισε πως τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το αν θα μετακομίσουν στην Ελλάδα οι δυο ποδοσφαιριστές, ενώ επιβεβαίωσε πως η Σεβίλλη δεν τους υπολογίζει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αρχικά, ο Ντε Λα Ρίβα τόνισε στην εφημερίδα «Sportday»: «Μόλις μας ενημέρωσε η Σεβίλλη ότι δεν υπολογίζει τον Χοσέ Κάρλος και τον Κάλα και τώρα αρχίζουμε να εξετάζουμε τις πιθανότητες που υπάρχουν για το μέλλον τους. Ο Μανόλο είναι φίλος μου και μιλάμε συχνά, αλλά δεν είναι δουλειά του να μπει σε οικονομικά θέματα και δεν έχουμε μιλήσει για τέτοια. Απ' ό,τι ξέρω, τις επόμενες ημέρες θα είναι στην Αθήνα για να μιλήσει με τον πρόεδρο, οπότε ίσως μετά υπάρξουν εξελίξεις, αν όντως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται».
Στην συνέχεια δήλωσε για τον Χοσέ Κάρλος: «Θα ήθελε να συνεχίσει στην Primera Division, αλλά δεν έχει πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα. Η παρουσία του Χιμένεθ είναι καταλυτική, αυτός τον ανέδειξε από τις ακαδημίες της Σεβίλλης και του είναι ευγνώμων. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν θα το σκεφτόταν αν δεν ήταν ο Μανόλο εκεί».
Επίσης, ο μάνατζερ των δυο Ισπανών ποδοσφαιριστών κατέληξε: «Θέλει να συνεργαστεί πάλι με τον Χιμένεθ, τον οποίο θεωρεί ποδοσφαιρικό του πατέρα, όπως και ο Χοσέ Κάρλος. Όλα θα εξαρτηθούν από την πρόταση που θα κάνει η ΑΕΚ, αν τελικά κάνει, και από τις υπόλοιπες που θα έχουμε στα χέρια μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου