Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Έρχεται ο Μαρκάνο και υπογράφει


Στην Αθήνα θα βρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης (17:30) ο Ιβάν Μαρκάνο, προκειμένου να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός αμυντικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους». Το Novasports.gr θα είναι στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", προκειμένου να υποδεχτεί τον Ισπανό αμυντικό. Ο αμυντικός της Βιγιαρεάλ θα αποκτηθεί ως δανεικός από τους «ερυθρολεύκους» για ένα χρόνο, με τους πρωταθλητές να έχουν οψιόν αγοράς του στο τέλος της νέας σεζόν.

Οι διαπραγματεύσεις του διευθύνοντα συμβούλου του Ολυμπιακού, Γιάννης Βέρτζου με τους ιθύνοντες της Βιγιαρεάλ ολοκληρώθηκαν θετικά και ο παίκτης αποφάσισε να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Ο Βέρτζος είχε βρεθεί στην Ισπανία από το απόγευμα της Τρίτης και αρχικά οι επαφές δεν είχαν καλή πορεία. Στην συνέχεια ο παίκτης αποφάσισε να συμφωνήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του στο «κίτρινο υποβρύχιο».
Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τις επαφές με τον Ισπανό μπακ της Βιγιαρεάλ, για τον οποίο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Οσασούνα. Ο παίκτης προορίζονταν ως έμψυχό αντάλλαγμα για την απόκτηση του Καμούνιας. Ο Βαλβέρδε θεωρεί πως ο Ισπανός μπορεί να δώσει λύσεις στην αμυντική γραμμή των «ερυθρολεύκων» και κυρίως να καλύψει το κενό του Ραούλ Μπράβο, ο οποίος μένει ελεύθερος από τους πρωταθλητές.
Η Οσασούνα από την πλευρά της σκόπευε να δώσει 1,5 εκατομμύρια ευρώ στη Βιγιαρεάλ για να αποκτήσει άμεσα τον ποδοσφαιριστή. Μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μετεγγραφής, η προσοχή του Ολυμπιακού θα στραφεί στον Κάρλος Σάντσες.
Ο Κολομβιανός μέσος της Βαλενσιέν φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, μετά από εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο διεθνής μέσος παραχωρείται από τη γαλλική ομάδα έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, όμως ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να προσφέρει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου