Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Υπογράφουν και περιμένουν


Παράταση θα πάρει η ολοκλήρωση της απόκτηση των Κάταϊ και Γκρμπιτς για τον Ολυμπιακό. Οι δυο παίκτες είναι έτοιμοι να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες, όμως θα περιμένουν να αδειάσουν θέσεις ξένων από το ρόστερ των «ερυθρολεύκων».
Ο Ολυμπιακός δε θα ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των δυο ποδοσφαιριστών, καθώς δε μπορούν να δηλωθούν ακόμα. Στο λιμάνι σκέφτονται το ενδεχόμενο παραχώρησης με τη μορφή δανεισμού στη Βοϊβοντίνα του Γκρμπιτς, ενώ ανοιχτό παραμένει το ίδιο ενδεχόμενο και για τον Κάταϊ, εφόσον αποκτηθεί ο Σάντσες.

Οι παίκτες που πιάνουν θέσεις ξένων στον Ολυμπιακό είναι οι Πάντελιτς, Φέισα, Βάντερσον, Λεάντρο και Σουμπίνιο. Οι Βάντερσον και Λεάντρο αναμένεται να παραχωρηθούν δανεικοί, προκειμένου να αδειάσουν δυο θέσεις ξένων. Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν ξεκαθαρίσει πως πιο πιθανή είναι η παραμονή του Κάταϊ, από αυτή του Γκρμπιτς.
Την ίδια ώρα, ο γαλλικός Τύπος κάνει λόγο για αρνητική απάντηση από την πλευρά του Σάντσες προς την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κολομβιανός μέσος φέρεται να τόνισε στους ιθύνοντες των πρωτευουσιάνων πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν κοντά στην Παρί.
Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να τελειώσει και το συγκεκριμένο θέμα για τον Ολυμπιακό, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να ολοκληρωθεί η απόκτηση του παίκτη από τη Βαλενσιέν, πριν το Κόπα Αμέρικα, όπου η τιμή του ποδοσφαιριστή μπορεί να ανέβει ακόμα περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου