Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση για τον «εθελοντή» Κυρουβίδη


Η ΠΑΕ Πανθρακικός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στηρίζει τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.
Ο Βασίλης Κυρουβίδης αναφέρεται στην πορισματική αναφορά του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, και η ΠΑΕ Πανθρακικός πήρε θέση με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Τις τελευταίες ώρες διαβάζουμε στο σύνολο του αθλητικού και όχι μόνο τύπου αλλά και των αθλητικών ιστοσελίδων, την πορισματική αναφορά του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος όπου, προς μεγάλη μας έκπληξη, αναφέρεται και το όνομα του κ. Κυρουβίδη Βασίλειου που εκτελεί - εθελοντικά - χρέη Τεχνικού Διευθυντή στην ομάδα μας.
Ο κ. Κυρουβίδης Βασίλειος ουδέποτε στοιχημάτισε ιδιαίτερα μεγάλα ποσά, τα οποία αξίζει να σημειωθεί δεν υπερέβησαν ποτέ το διψήφιο αριθμό, σε ελληνικούς και ξένους αγώνες. Δεν νομίζουμε απλά, αλλά είμαστε σχεδόν σίγουροι, ότι ο εκτελών- εθελοντικά - χρέη Τεχνικού Διευθυντή στην ομάδα μας, δεν αποτελεί μια από τις ελάχιστες εξαιρέσεις ανθρώπων συνδεδεμένων ή μη με τον χώρο του αθλητισμού, οι οποίοι στοιχηματίζουν μικροποσά στο διαδίκτυο, όπως η ανακοίνωση του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αφήνει να εννοηθεί δημιουργώντας δυστυχώς άσχημες εντυπώσεις για τον ίδιο και το σωματείο μας.
Ακόμη, θα θέλαμε να επισημάνουμε πως στην δικογραφία της Εισαγγελίας Πρωτόδικων Αθηνών δεν περιέχεται κάποιος διάλογος ή το όνομα του κ. Κυρουβίδη Βασίλειου, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη της προς τον κ. Κυρουβίδη Βασίλειο όσο και προς τις Αρχές αλλά και την Ελληνική Δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου