Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Στην αποστολή ο Σπυρόπουλος


Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε τελικά ο Νίκος Σπυρόπουλος. Ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ αντιμετώπιζε προβλήματα τις τελευταίες ημέρες και δεν πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, όμως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς της πέμπτης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον «Δικέφαλο» του Βορρά στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος είναι τιμωρημένος και θα χάσει και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν και οι Σεϊταρίδης, Μαυρίας, Καπίνο, Γκοβού, Καρνέζης, Μαχλελής, Ιωαννίδης και Κλέιτον.
Η προετοιμασία των «πράσινων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με τον Σπυρόπουλο να κάνει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και τους υπόλοιπους παίκτες να κάνουν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ταχύτητες. Ο Φερέιρα προσανατολίζεται στο 4-3-3 και σε αυτή την αναμέτρηση, με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια και τους Μπουμσόνγκ και Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Βύντρα και Σπυρόπουλος θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, ενώ στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Ζιλμπέρτο, Νίνης και Καραγκούνης. Οι τρεις της επίθεσης θα είναι στα αριστερά ο Λέτο, στα δεξιά ο Λουίς Γκαρσία και στην κορυφή ο Σισέ.

Τέλος, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει στους φιλάθλους της ομάδας πως δεν πρέπει να δημιουργηθεί το παραμικρό στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, εν όψει του τελευταίου εντός έδρας αγώνα των playoffs με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 22 Μαΐου, υπενθυμίζει στους φιλάθλους μας ότι κάθε ενέργεια που παρεμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα επιφέρει άμεσες κυρώσεις (διακοπή αγώνα, τιμωρία έδρας κλπ.).
Για το λόγο αυτό, δεν πρέπει να υπάρξει η παραμικρή εκτροπή που θα θέσει σε κίνδυνο την προσπάθεια της ομάδας, η οποία είναι υπότροπη. Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν τον Παναθηναϊκό με τη φωνή τους και να τον προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια, όπως έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν με την άψογη συμπεριφορά τους στους φετινούς αγώνες για το Champions League.
Τέλος, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως ο Τομέας Α (πλησίον του Τείχους των Εθνών) θα παραμείνει κλειστός λόγω έργων. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στον χώρο περιμετρικά του Σταδίου από τους Τομείς Β, Γ και Δ (Βορειοανατολική πλευρά του ΟΑΚΑ)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου