Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Μαρινάκης: «Ξεκινάμε νέα δυναστεία»


Πεπεισμένος πως το εφετινό πρωτάθλημα θα αποτελέσει την αφετηρία της νέας δυναστείας του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» παραβρέθηκε στην εκδήλωση ης ΠΕΦΟ, όπου βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον σύλλογο, οι Σταύρος Νταϊφάς και Λεωνίδας Ανδριανόπουλος και αναφέρθηκε στους στόχους του ποδοσφαιρικού τμήματος για τα επόμενα χρόνια. Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε πως θέλει να πανηγυρίσει με τους «ερυθρολεύκους», την κατάκτηση ακόμα είκοσι πρωταθλημάτων.

Χαρακτηριστικά, υπογράμμισε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πετύχει κάτι τέτοιο, ενώ συμπλήρωσε πως πλέον ο στόχος του Ολυμπιακού είναι και η ευρωπαϊκή καταξίωση. Στην συνέχεια αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια για την στήριξη των φιλάθλων της ομάδας, η οποία όπως υπογράμμισε θα πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον. Επίσης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΕΦΟ, Κώστα Μπαρμπή και στην συνέχεια δήλωσε: "Στον Ολυμπιακό όλοι προχωράμε μαζί, ενωμένοι και δυνατοί για αυτό και αυτή η ομάδα πηγαίνει μπροστά. Έχουμε ένα πλάνο 20ετίας, ο στόχος μας είναι τα 20 πρωταθλήματα, όμως θέλουμε και καλή πορεία στην Ευρώπη. Ήδη ενισχυόμαστε για αυτό το σκοπό, αλλά αυτός ο δρόμος στην Ευρώπη θα γίνει με τον δικό μας τρόπο και χρόνο και όχι υπό πίεση. Θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, να είναι κοντά στην ομάδα".
Για την στήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε με νόημα: "Στον Ολυμπιακό κανένας δεν νιώθει μόνος του, γιατι είμαστε μια οικογένεια".
Ο Σταύρος Νταϊφάς τόνισε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: "Με αυτή την οικονομική κρίση, αν δεν ήταν ο Μαρινάκης το τμήμα του Ολυμπιακού θα είχε ασύλληπτο πρόβλημα! Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να είναι συνετός και πάντα δίπλα του. Ο Βαγγέλης έχει γαλουχηθεί με τις αρχές του Ολυμπιακού από τον πατέρα του. Θα πάει ψηλά τον σύλλογο και στην Ευρώπη. Nα προσπαθήσει να πλαισιωθεί από ανθρώπους που δίνουν και την ψυχή τους για τον Ολυμπιακό, γιατί πάντα υπάρχουν αυτοί που βρίσκονται κοντά για τα συμφέροντα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου