Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Πανέτοιμος για το διπλό


Χωρίς τους Ίβιτς και Γκαρσία θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Οι δυο παίκτες έμειναν εκτός αποστολής, καθώς ο πρώτος είναι τραυματίας, ενώ ο δεύτερος είναι τιμωρημένος. Και οι δυο όμως θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ, προκεμένου να είναι στο πλευρό των συμπαικτών τους, στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους "πράσινους".

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής των play off ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης στην Σουρωτή, ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή για την Αθήνα. Από αυτή απουσιάζουν οι Σακελλαρίου και Σαβίνι, οι οποίοι έμειναν εκτός για λόγους τακτικής. Στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ έδωσε το "παρών" και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, χωρίς να μιλήσει στους παίκτες.
Σε αυτή συμμετέχουν οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.
Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και τους Κοντρέρας και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Λίνο και Ετό θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τσουκαλάς και Βιτόλο. Οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Βιεϊρίνια, Φωτάκης και Σαλπιγγίδης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Αθανσιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου