Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Χωρίς Μπλάνκο στον Βόλο


Ένα ακόμα πρόβλημα ήρθε να προστεθεί για τον Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ίσμαελ Μπλάνκο δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης και αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική και ο Ανδαλουσιανός τεχνικός δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς της πέμπτης αγωνιστικής των play off.

Επίσης, εκτός «μάχης» για την Ένωση έχουν τεθεί και οι Καφές, Λυμπερόπουλος και Γιάχιτς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Η προετοιμασία της Ένωσης για την αναμέτρηση με τους Βολιώτες ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση στα Σπάτα, η οποία ξεκίνησε στις 12:00. Ο Μίτσελ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος. Ο Παντελής Καφές συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ οι Λυμπερόπουλος και Γιάχιτς έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Σε αυτή συμμετέχουν 19 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Καράμπελας, Νταντόμο, Δέλλας, Ματέος, Νασούτι, Μανωλάς, Ντρπιτς, Ντιόπ, Γκέντσογλου, Γκερέιρο, Λαγός, Λεονάρντο, Έντερ, Σκόκο, Μπαχά, Μίτσελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου