Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

«Πώς ναυάγησε η επιστροφή Πρίντεζη»

«Πώς ναυάγησε η επιστροφή Πρίντεζη»
Την παραμονή του Γιώργου Πρίντεζη στη Μάλαγα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του ανακοίνωσε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του παίκτη, ο οποίος ανέλυσε το στόρι του «ναυαγίου» του δανεισμού του παίκτη στον Ολυμπιακό…

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Δημητρόπουλου…
«Επειδή τις τελευταίες ημέρες ακούγονται και γράφονται πάρα πολλά σχετικά με την υπόθεση του Γιώργου Πρίντεζη, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής: Ο αθλητής έχει κλειστό συμβόλαιο με την Unicaja Malaga μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Φέτος η Μάλαγα μας είχε ζητήσει εδώ και καιρό να βρούμε μια άλλη ομάδα ώστε να πάει δανεικός για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου. Όταν εμφανίστηκε η δυνατότητα να πάει δανεικός στον Ολυμπιακό, προς όφελος όλων των πλευρών και με τη σύμφωνη γνώμη της Μάλαγα, την τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή η Μάλαγα άλλαξε γνώμη και μας ζήτησε επιτακτικά να τερματίσουμε τη σύμβαση, αποκλείοντας το δανεισμό.
Μας έκαναν, λοιπόν, μια πρόταση αποζημίωσης, προς εμένα αλλά και τον ίδιο τον παίκτη, μέσω του GM της ομάδας Μανολο Ρούμπια. Όπως μας είπε ο ίδιος επί λέξει: ΕΠΙΠΛΕΟΝ του 8ου φετινού μισθού (καθ’ότι άλλωστε βάσει συμβολαίου του στις 10 Απρίλη κατέστη ήδη απαιτητός), να καταβληθεί ένα Χ ποσό ως αποζημίωση έναντι των 1,420,000 Ευρώ καθαρά που υπολείπονταν από τους 2 τελευταίους φετινούς μήνες και το σύνολο της επόμενης σεζόν. Μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων, ο Γιωργος ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να αγωνιστεί αυτό το δίμηνο με τον Ολυμπιακό και για να δηλώσει παρών, ενεργός, αλλά και ελπίζοντας να αναγεννηθεί στην ομάδα που μεγάλωσε, δέχθηκε να αφήσει σχεδόν το μισό ποσό του εγγυημένου συμβολαίου του για το 2011-12, ποσό υπερβολικό για αυτές τις εποχές, χωρίς μάλιστα ποτέ να ζητήσουμε η να συζητήσουμε για τον επόμενο χρόνο κάποιο κλειστό συμβόλαιο η εγγύηση για το υπόλοιπο των απολαβών του. Ενώ είχαμε συμφωνήσει πλήρως στο οικονομικό σκέλος, απαίτησαν πάλι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, να αφήσει και τον 8ο αλλά και ένα οφειλόμενο υπόλοιπο του 7ου μισθού. Αρνηθήκαμε όχι μόνο για λόγους οικονομικούς αλλά κυρίως για λόγους αρχής. Συνεπώς, ο αθλητής θα παραμείνει στη Μάλαγα και θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του έως το καλοκαίρι του 2012. Θα συνεχίζει, δε, να εργάζεται και να προπονείται με τον ίδιο ζήλο όπως πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου