Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

«Τα έλεγα για τον Αβραάμ»

«Τα έλεγα για τον Αβραάμ»
Ο Νίκος Αλέφαντος μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, αναφέρεται στην περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και τονίζει πως καλά έκανε και έμεινε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Καλά έκανε και έμεινε ο Βαλβέρδε, το είχα πει δεν έπρεπε να φύγει, θα ήταν κορόιδο! Περίπατο θα κάνει και του χρόνου με τη διάλυση που υπάρχει στις άλλες ομάδες. Αυτός ξέρει τον Ολυμπιακό, εργάστηκε καλά φέτος, σε γενικές γραμμές την πήγε καλά την ομάδα. Είναι εργατικός, δεν έχει πάρε- δώσε με δημοσιογράφους ξαναλέω, δεν γυρνάει στα μπουζούκια και με γκόμενες, δεν έχει επιτελεία, όπως είχε ο Μπάγεβιτς. Τα είδατε τι έκανε στην Κύπρο με την Ομόνοια; Πάρα πολλούς βαθμούς έμεινε πίσω, το πήρε το πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ και τον απέλυσε η Ομόνοια. Αλλά δεν μιλάει κανείς εδώ, δεν τα λένε αυτά όλοι οι υμνητές του!
* Απολαμβάνω τώρα όλοι να μιλάνε για Παπασταθόπουλο. Είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου. Όπως όταν έλεγα για τον Αβραάμ τον καιρό που ήταν στον Άρη. Θα τρίβετε τα μάτια σας αν έρθει ο Παπασταθόπουλος στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου