Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

«Προσοχή και συγκέντρωση»

Ζοτς: «Προσοχή και συγκέντρωση»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη στο ΣΕΦ και τόνισε πως αυτή θα έρθει με συγκέντρωση και προσοχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
Ομπράντοβιτς: «Είναι ένα ντέρμπι, ένας αγώνας για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και όπως όλα τα παιχνίδια στο ΣΕΦ είναι και αυτό δύσκολο για εμάς, γιατί ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα. Εμείς από την δική μας πλευρά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με προσοχή και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκειά του, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε και χρειαζόμαστε».
Τσαρτσαρής: «Είναι ένα παιχνίδι σημαντικότατο για το πλεονέκτημα της έδρας Έχουμε καλή ψυχολογία προερχόμαστε από μια μεγάλη πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός το αντίθετο. Θα παίξουμε σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ το οποίο θα τους βοηθήσει πάρα πολύ. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για να πάμε να κερδίσουμε και να πάρουμε και τη διαφορά γιατί αυτό είναι που μετράει. Το να κερδίσεις και να μην πάρεις τη διαφορά νομίζω ότι δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Οπότε μονόδρομος για εμάς είναι να πάμε, να παίξουμε καλά και να νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου