Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

«Γνωρίζω και θέλω Ολυμπιακό!»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Σάντσεζτονίζοντας παράλληλα πως το καλοκαίρι θα φύγει από την Βαλενσιέν και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Δεδομένη θεωρείται η απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να ενισχύσουν την ομάδα στη θέση των χαφ, και κυρίως στους αμυντικούς μέσους, έπειτα και από την αποχώρηση του Ντουντού, με τον 24χρονο Κολομβιανό άσο της Βαλενσιέν, Κάρλος Σάντσεζ να μοιάζει ως ο νούμερο ένα στόχος.

Μάλιστα, ο διεθνής μέσος της γαλλικής ομάδας τόνισε πως έχει ακούσει για το μεγαλείο του Ολυμπιακού και των φιλάθλων του, σχολίασε πως έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της Βαλενσιέν να φύγει από την ομάδα το καλοκαίρι αν υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, ενώ προτίμησε να μην αναφερθεί σε επαφές με την πλευρά της ελληνικής ομάδας μια και το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και η ομάδα του μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κολομβιανός άσος
-Τι γνωρίζεις για τον Ολυμπιακό; Υπάρχει κάποια συμφωνία με την ελληνική ομάδα;

«Όπως όλοι, φυσικά και γνωρίζω τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο με εκπληκτικούς οπαδούς. Πριν δύο χρόνια έπαιξα συμπαίκτης με τον Αμπντεσλάμ Ουαντού στη Βαλενσιέν και μου είχε μιλήσει για την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας. Θυμάμαι, επίσης την επιτυχημένη παρουσία του μεγάλου Κριστιάν Καρεμπέ στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Πάντως, δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάποια συμφωνία με την πλευρά του ελληνικού συλλόγου.»

-Με την Βαλενσιέν έχεις συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου. Σκοπεύεις να το εξαντλήσεις ή το καλοκαίρι θες να κάνεις ένα επιπλέον βήμα στην καριέρα σου;

«Έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά έχω κάνει μία συμφωνία με τον πρόεδρο και είπαμε πως αν έχω πρόταση θα φύγω. Έχω το… εισιτήριο ώστε να αφήσω την ομάδα το καλοκαίρι όπως ακριβώς έκανε πέρσι ο Αουντέλ για την Στουτγκάρδη και ο Τιενέ για την Παρί. Είναι ξεκάθαρο πως η Βαλενσιέν δεν θα αποτελέσει εμπόδιο σε μία πιθανή μεταγραφή μου σε κάποιον σύλλογο αρκεί να είναι και οικονομικά συμφέρουσα.»

-Υπάρχει κάποια επίσημη ή ανεπίσημη επαφή με την πλευρά σου και τον Ολυμπιακό; Προγραμματίζεις ίσως εσύ ή ο μάνατζέρ σου κάποιο ταξίδι για διαπραγματεύσεις στην Ελλάδα;

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη ή ανεπίσημη επαφή με την πλευρά του Ολυμπιακού ενώ δεν μπορώ να πω πως ετοιμάζουμε κάποιο ταξίδι στην Ελλάδα κι αυτό γιατί, έχω ακόμη αγώνες στο γαλλικό πρωτάθλημα και πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος εδώ. Τώρα, η ομάδα μου, παλεύει για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία και έχουμε μπροστά μας κάποια κρίσιμα παιχνίδια. Πέρασα τέσσερα εκπληκτικά χρόνια στην Βαλενσιέν και δεν θέλω φεύγοντας από την ομάδα, να πέσουμε κατηγορία. Για τον λόγο αυτό λοιπόν μέχρι το τέλος της σεζόν θα παραμείνω συγκεντρωμένος σε αυτό το στόχο.»

-Σαν προοπτική θα σε ενδιέφερε ο νέος σταθμός της καριέρας σου να είναι ο Ολυμπιακός;

«Θέλω πραγματικά να σταματήσω το καλοκαίρι από την Βαλενσιέν ώστε να ανακαλύψω νέες ποδοσφαιρικές περιπέτειες. Ίσως να είναι για την Ισπανία, την Αγγλία, την Ιταλία ή την Γερμανία και φυσικά γιατί όχι στην Ελλάδα. Θέλω να ανέβω ένα επίπεδο στην καριέρα μου και να πάω σε έναν σύλλογο με φιλοδοξίες…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου