Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Επόμενη ημέρα χωρίς Σισέ


Στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ στα πλάνα του Δημήτρη Γόντικα. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να καταθέσει στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της «πράσινης» ΠΑΕ, δυο προτάσεις για την επόμενη μέρα της ομάδας. Η πρώτη κάνει λόγο για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που θα φτάνει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ και η δεύτερη τα δεκαπέντε εκατομμύρια ευρώ.

Στις προτάσεις γίνεται λόγος για πωλήσεις τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών και ακόμα πέντε αποδεσμεύσεις. Σύμφωνα, με τα όσα αποκάλυψε η εφημερίδα «Εξέδρα», ο Γόντικας φέρεται να έχει συμπεριλάβει στη λίστα των προς παραχώρηση ποδοσφαιριστών τους Σισέ, Λέτο και Νίνη, με στόχο να μειωθεί το έλλειμμα στην καλύτερη περίπτωση στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Παράλληλα, υπάρχει πρόβλεψη για την απομάκρυνση των Γκοβού, Πλεσί, Γκάμπριελ, Μελίσση και Σεϊταρίδη, οι οποίοι φέρονται να μην υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν. Αν αποχωρήσουν οι παραπάνω ποδοσφαιριστές, οι «πράσινοι» θα γλιτώσουν ακόμα τρία εκατομμύρια ευρώ. Στα συγκεκριμένα σενάρια έχει υπολογιστεί και το ποσό που θα γλιτώσει ο Παναθηναϊκός από τις αποχωρήσεις των Ζιλμπέρτο, Γκαρσία, Φερνάντες, Γκαλίνοβιτς και Μάντζιου, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της σεζόν.
Από εκεί και πέρα, διήμερο ρεπό πήραν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα, όταν και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την πρεμιέρα των play off. Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει ήδη την προσοχή του στο ματς της πρώτης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου με ενδεχόμενη νίκη, θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου