Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Προτεραιότητα στον άσο


Για την απόκτηση τερματοφύλακα θα κινηθεί αρχικά ο Ολυμπιακός, όπως συμφωνήθηκε μεταξύ της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε συνάντηση με τον Εντουάρντο Μαθία για το συγκεκριμένο θέμα και αποφασίστηκε να γίνουν άμεσες κινήσεις, ώστε να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας, ο οποίος θα προορίζεται για το βασικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Στην σχετική λίστα των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται αρκετά ονόματα και πέρα από τους Μάχο, Γιακούποβιτς και Σηφάκη από την ελληνική αγορά, προστέθηκε και το όνομα ενός παλιού γνώριμου. Αυτό του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξετάζουν την περίπτωση του πρώην τερματοφύλακα του Ηρακλή και δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση για την απόκτησή του, έστω και αν θα υπολογίζεται ως εναλλακτική λύση, για την επόμενη σεζόν.
Η προσοχή των Μαθία και Βαλβέρδε έχει στραφεί περισσότερο στην αγορά της Ισπανίας, με τον Καμενί να παραμένει στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας και να ακολουθούν οι Μπράβο της Σοσιεδάδ, Φάλκος της Θέλτα και Καταλαγιούθ της Χέρκουλες. Παράλληλα, δεν έχει εγκαταλειφθεί και η περίπτωση του Γκιγιέρμο Οτσόα.
Ο μάνατζερ του Μεξικανού τερματοφύλακα, Χόρχε Μπερλάνγκα δήλωσε για το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων»: «Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γκιγέρμο από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Είναι αλήθεια ότι μιλάμε, αλλά δεν μπορώ να σας πω τώρα κάτι με σιγουριά. Στην Ελλάδα τελείωσε το πρωτάθλημα και οι συζητήσεις έχουν ήδη προχωρήσει περισσότερο. Έτσι ελπίζω ότι στις επόμενες 10 ή 12 μέρες θα μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι θα γίνει, γιατί στο ποδόσφαιρο τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα».
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί στην συνέχεια για την απόκτηση ενός μέσου, με τον Βαλβέρδε να θέλει αυτός να έχει τα χαρακτηριστικά του Ιμπαγάσα, ενώ υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση και ενός αμυντικού. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι διερευνητικές επαφές, καθώς η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού θέλει να τελειώσουν σύντομα οι μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου