Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Πρόστιμο σε Μήτρογλου και ικανοποίηση

Πρόστιμο σε Μήτρογλου και ικανοποίηση
Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι ιθύνοντες του Ατρόμητου από την παρουσία των Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Τάτου. Ο Έλληνας επιθετικός χάρισε με το γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, την πρόκριση στην ομάδα του στο ματς κυπέλλου με τον Άρη, όμως το επεισόδιο που είχε στο 85' με τον Ανδρέα Τάτο, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ιθύνοντες της ομάδας του Περιστερίου.
Βάση εσωτερικού κανονισμού, θα επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο στον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, το οποίο θα εκπληρωθεί στο τέλος της σεζόν, μαζί με τα υπόλοιπα πειθαρχικά παραπτώματα. Όλα τα λεφτά που θα συγκεντρωθούν θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό.
Παρά το πρόστιμο, οι ιθύνοντες του Ατρόμητου είναι ικανοποιημένοι με τον Έλληνα επιθετικό και τονίζουν πως δεν παίζει ρόλο η αντίδρασή του στη φάση με τον Τάτο, αλλά η αλλαγή της εικόνας του λίγα λεπτά αργότερα, όταν πανηγύρισε μαζί με τον συμπαίκτη του το γκολ της πρόκρισης.
Επίσης, η διοίκηση του Ατρόμητου κάνει ειδική αναφορά στην ωριμότητα του Τάτου, παρά το μικρό της ηλικίας του. Ο Έλληνας μέσος δεν αντέδρασε στη φάση με τον Μήτρογλου και ήταν από τους κορυφαίους στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης με τον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου