Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Χωρίς Ίβιτς με Εργοτέλη

Χωρίς Ίβιτς με Εργοτέλη
Εκτός «μάχης» για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ τέθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος μέσος δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Παρασκευή και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Ο Ίβιτς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ούτε την Πέμπτη είχε καταφέρει να προπονηθεί. Πλέον, ο Λάζλο Μπόλονι καταστρώνει τα πλάνα του, για το ματς της Τούμπας με τον Εργοτέλη, χωρίς τον Σέρβο μέσο.
Από εκεί και πέρα, δεν πήραν μέρος στην προπόνηση οι Σταφυλλίδης και Φωτάκης. Ο πρώτος απουσίαζε λόγω ίωσης και ο δεύτερος λόγω προσωπικού ζητήματος. Οι Παπάζογλου και Γεωργιάδης ακλούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου» του Βορρά προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με μια ακόμα προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί στις 17:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Στις 16:45 θα βραβευτεί ο Στέφανος Αθανασιάδης για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 15ης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου