Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Τα μεταγραφικά σχέδια του Ολυμπιακού

Τα μεταγραφικά σχέδια του Ολυμπιακού
Και το όνομα αυτού, Ρόι Κάρολ. Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ του ΟΦΗ φαίνεται πως είναι ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Φράνκο Κοστάντσο. Στην παρούσα φάση το όνομα του Κάρολ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των στόχων του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις στο θέμα της μετακόμισής του απ' το Λιμάνι του Ηρακλείου στο Λιμάνι του Πειραιά. Παρεμπιπτόντως, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως έχουν βρει τη «χρυσή» τομή για να λυθεί η συνεργασία τους με τον Κοστάντσο.
 Την ίδια ώρα, τα μέσα ενημέρωσης της Ουγγαρίας αναδεικνύουν τα κατορθώματα του Μπάλας Μέγερι. Με αφορμή το γεγονός πως διατήρησε ανέπαφη την εστία του για 715 λεπτά, ετοίμασαν αφιερώματα για τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τον παρακολουθεί πλέον στενά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας, Σάντορ Εγκερβάρι.
          Παράλληλά, τα στελέχη των πρωταθλητών Ελλάδας εξακολουθούν ν' αναζητούν χαφ στην αγορά του εξωτερικού. Το όνομα του Αργεντινού Λούτσο Γκονζάλες παραμένει ψηλά στη λίστα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Στην παρούσα φάση, ο 30χρονος παίκτης δεν έχει δεχθεί άλλη πρόταση και αγωνίζεται ως βασικός με την Μαρσέιγ, αφού απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές της γαλλικής ομάδας στο Κόπα Άφρικα.
Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε είχαν τη Δευτέρα ρεπό και την Τρίτη θ' αρχίσουν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη στα «Πηγάδια». Απ' τις εγκαταστάσεις του Ρέντη θ' απουσιάσει ο Αριέλ Ιμπαγάγα, ο οποίος εξασφάλισε άδεια από τη διοίκηση και τον προπονητή του και έφυγε εσπευσμένα για την Αργεντινή, εξαιτίας οικογενειακού προβλήματος. Ο Ιμπαγάσα αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη. Ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραταθεί η παραμονή του στην πατρίδα του, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.
          Στο Λουζνίκι της Μόσχας αναμένεται να διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού με τη Ρούμπιν για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι καιρικές συνθήκες που προβλέπεται να επικρατούν στο Καζάν στα μέσα Φεβρουαρίου θα καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα στην έδρα της Ρούμπιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου