Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Στοίχημα Δευτέρα 23/1

Δευτέρα και ολοκλήρωση των αγωνιστικών με το κουπόνι στοιχήματος να ρίχνει το ενδιαφέρον σε τρία παιχνίδια ευρωπαϊκού αέρα.

Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Χιχόν στο ντέρμπι της ουράς με την κατάκτηση των τριών βαθμών να είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική και για τις δύο. Το «κίτρινο υποβρύχιο» αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, με τελευταίο αποτέλεσμα την εκτός έδρας ήττα (3-0) από την Ατλέτικο. Η έδρα του είναι αυτή που το σώζει αφού από εκεί με ένα ρεκόρ 3-4-1 κατάφερε να μαζέψει τους 13 από τους 16 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις τρεις νίκες κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Αντίπαλος βέβαια σε αυτό η καλή επίδοση της Χιχόν στο Μαδριγάλ, που μπορεί να μη φεύγει ποτέ νικήτρια από εκεί, αλλά μόνο μία φορά δεν έχει σκοράρει. Ο άσσος σε αυτό το ματς είναι επιτακτικός αλλά καλή επιλογή είναι και το over που συνοδεύει σχεδόν όλες τις φετινές εξόδους της Χιχόν.

Στην Πορτογαλία, η Ολανένσε περιμένει τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας με τα προγνωστικά να μιλούν για διπλό, το οποίο ωστόσο δε δικαιολογείται από τις τελευταίες εμφανίσεις της Σπόρτινγκ. Το θέλει πολύ ωστόσο καθώς αγνοεί την ύπαρξη του εδώ και πέντε αγωνιστικές, ενώ «πόνεσε» πολύ και η ήττα της τελευταίας αγωνιστικής από την Μπράγκα. Ευνοική πάντως μαζί της και η παράδοση, που τη βρίσκει νικήτρια στις περισσότερες μεταξύ τους αναμετρήσεις στην έδρα της Ολανένσε.

Στην Αγγλία, για την Championship, η Σαουθάμπτον φιλοξενεί τη Λέστερ, η οποία συνήθως παραπατάει στο «Σεντ Μέρις», όπου η Σαουθάμπτον φέτος τρέχει ένα ρεκόρ 11-1-1. Περιμένει κανείς το over αν κρίνει κανείς από τα 9/13 εντός έδρας over των «αγίων» και το γεγονός ότι εκεί κατέληξαν οι τέσσερις από τους τελευταίους εφτά αγώνες της Λέστερ. Μπορεί στα πέντε τελευταία ματς στην έδρα της Σουθάμπτον να μην έχει σκοράρει, αλλά προέρχεται από επτά συνεχόμενα G/G και θα βρει απέναντι της μία ομάδα που μόνο μία φορά δεν έχει σκοράρει φέτος στο γήπεδο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου