Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Πέρασε από την Επανομή ο Ατρόμητος

Πέρασε από την Επανομή ο Ατρόμητος
Ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας της Επανομής και εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι φιναλίστ του περσινού θεσμού βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά έφτασαν στην ανατροπή πριν το ημίχρονο και γενικότερα «καθάρισαν» σχετικά εύκολα το παιχνίδι.
 Ο Γκέσιος με μακρινό σουτ και την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους μόλις στο 8'. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, «απάντησαν» γρήγορα και στο 20' ισοφάρισαν με γκολ του Θανάση Καραγκούνη. Ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 40' έδωσε στον Ατρόμητο το πάνω χέρι και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε προς το τέλος της αναμέτρησης.
 Στο 78' ο Μπρίτο με κοντινό σουτ μετά από ωραίο συνδυασμό των Καραμάνου, Καραγκούνη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και η υπόθεση-πρόκριση φάνηκε να τελειώνει οριστικά. Έτσι και έγινε. Οι Μακεδόνες μείωσαν στην επόμενη φάση (79') με τον Γεωργίου στο τελικό 3-2, αλλά δεν κατάφεραν να "σβήσουν" τα χαμόγελα του Γιώργου Δώνη και του Γιώργου Σπανού, ο οποίος ακολούθησε την ομάδα του και στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου