Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Γεωργίου: "Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι"

Γεωργίου: "Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι"
Ο Φώτης Γεωργίου, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οπως τόνισε, θα πρέπει οι Ηπειρώτες να κάνουν ότι είναι δυνατόν, προκειμένου να αλλάξουν την κατάσταση σε σχέση με τα αποτελέσματα των τελευταίων τριών αγωνιστικών.
«Προερχόμαστε από τρεις ήττες και πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Πρέπει να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ δύσκολο και γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα που πήρε κόντρα στην Τότεναμ. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα από τις αρχές της εβδομάδας για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.  Έχουμε μείνει πίσω στην βαθμολογία, ωστόσο αν δείξουμε σοβαρότητα, καθώς και με την βοήθεια του κόσμου που θα έχουμε θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», είπε αρχικά.
Αναφορικά με τα σημεία κλειδιά που πρέπει να εφαρμόσει η ομάδα για να φτάσει στην επιτυχία, ο Γεωργίου ανέφερε: «Πάθος, δύναμη, πειθαρχία, σοβαρότητα και προσήλωση στον στόχο μας. Αυτά είναι τα σημεία που θα πρέπει όλοι μας να τα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να μπούμε  δυνατά από το πρώτο λεπτό στον αγώνα και να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου