Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Φαβάλι: «Δεν είμαστε ξεγραμμένοι»

Φαβάλι: «Δεν είμαστε ξεγραμμένοι»
Απόλυτα ευχαριστημένος για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό, εμφανίστηκε ο Λούκας Φαβάλι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε πως είναι αισιόδοξος εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Βοιωτών, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Γιώργο Παράσχο.
Αρχικά, ο Φαβάλι τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Λεβαδειακού: «Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου να ενταχθώ στον Λεβαδειακό. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό. Είμαστε όλα τα παιδιά μια γροθιά και έχουμε βάλει στοίχημα να κερδίσουμε την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ, για την ομάδα, για τους εαυτούς μας, για τους ανθρώπους που καθημερινά μοχθούν για τον Λεβαδειακό, ώστε να αποδείξουμε σε όλους εκείνους που μας είχαν ξεγραμμένους, τις ικανότητές μας».
Και συμπλήρωσε: «Έχουμε έναν προπονητή, τον κ. Παράσχο, ο οποίος με τους συνεργάτες του πασχίζουν καθημερινά για να γίνουμε καλύτεροι ως άτομα και ως ομάδα. Είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος της σεζόν να κάνουμε ταμείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για τη συμπαράστασή τους στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας και να τους καλέσω την Κυριακή στον αγώνα με τον Πανιώνιο να είναι ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ώστε με την ένθερμη υποστήριξή τους να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου