Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

Γεωργίου: «Με πάθος για τη νίκη»

Γεωργίου: «Με πάθος για τη νίκη»
Μόνο τη νίκη θέλει ο Φώτης Γεωργίου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων προέρχεται από τρεις ήττες.
Αρχικά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα: «Προερχόμαστε από τρεις ήττες και πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Πρέπει να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ δύσκολο και γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα που πήρε κόντρα στην Τότεναμ. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα από τις αρχές της εβδομάδας για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Έχουμε μείνει πίσω στην βαθμολογία, ωστόσο αν δείξουμε σοβαρότητα, καθώς και με την βοήθεια του κόσμου που θα έχουμε θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».
Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Πάθος, δύναμη, πειθαρχία, σοβαρότητα και προσήλωση στον στόχο μας. Αυτά είναι τα σημεία που θα πρέπει όλοι μας να τα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό στον αγώνα και να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου