Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Χωρίς Χαλκιά στα Ιωάννινα

Χωρίς Χαλκιά στα Ιωάννινα
Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ο Κώστας Χαλκιάς. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και δε θα δώσει το «παρών» στο ματς του γηπέδου «Ζωσιμάδες». Επίσης, ο Λάζλο Μπόλονι δε μπορεί να υπολογίζει στους Λίνο, Βιεϊρίνια, Κοντρέρας και Λεονάρντο. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Σπαντάτσιο, Γιάννου και Κατσικάς.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με μια τελευταία προπόνηση το Σάββατο, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας. Μετά το τέλος της, ο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει στα Ιωάννινα για το ματς της δωδέκατης αγωνιστικής.
Η αποστολή αποτελείται από τους:  Αθανασιάδη, Γεωργιάδη, Γλύκο, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Σταφυλλίδη, Φωτάκη, Αρίας, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λαζάρ, Ρομπέρτ και Σνάουτσνερ.
Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον «Δικέφαλο» του Βορρά με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια και τους Μαλεζά και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Έτο και Σταφυλίδης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Γκαρσία και Λάζαρ σε ρόλους αμυντικών μέσων. Ο Φωτάκης θα αγωνιστεί ως επιτελικός χαφ, με τον Γεωργιάδης στα αριστερά και τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου