Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Πέπε: «Δεν ζηλεύουμε τη Μπαρτσελόνα»

Πέπε: «Δεν ζηλεύουμε τη Μπαρτσελόνα»
Δεν ασχολείται με τις επιτυχίες της Μπαρτσελόνα ο Πέπε, τονίζοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα. Ο διεθνής Πορτογάλος αμυντικός των «μερένχες» υπογράμμισε πως η ομάδα του δε ζηλεύει τους Καταλανούς, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως αρχηγός της «βασίλισσας» της Ευρώπης στο ματς με την Πονφεραντίνα.(ΠΗΓΗ:novasports.gr)
Αρχικά, ο Πέπε δήλωσε: «Ζήλεια; Δεν νιώθουμε ζήλεια για κανέναν. Παίζω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μεγαλύτερη ομάδα και δεν μπορεί να ζηλεύει κανέναν».
Και συμπλήρωσε εν όψει της συνέχειας: «Παίξαμε με ταπεινότητα, σεβασμό και δουλέψαμε καλά απέναντι στην Πονφεραντίνα. Είναι καλό για τους παίκτες της ομάδας νέων που έκαναν ένα ελπιδοφόρο ντεμπούτο. Εύχομαι όλοι στη Μαδρίτη να είναι χαρούμενοι, να περάσουν καλά Χριστούγεννα και τον Ιανουάριο θα επιστρέψουμε για να δουλέψουμε σκληρά και να παλέψουμε για όλους τους τίτλους».
Τέλος, ο Πορτογάλος αμυντικός τόνισε για το περιβραχιόνιο στον αγώνα με την Πονφεραντίνα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν αρχηγός και νικήσαμε. Είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου και αυτό ήταν τεράστια χαρά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για να πανηγυρίσουμε στο τέλος της σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου