Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Γεωργιάδης: «Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Γεωργιάδης: «Θα παλέψουμε για την πρόκριση»
Πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Europa League, εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε πως ήθελε μια καλύτερη κλήρωση, όμως συμπλήρωσε πως από την στιγμή που η ομάδα του απέφυγε τα «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τότε έχει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.
Αρχικά, ο Γεωργιάδης δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Σίγουρα περιμέναμε μια καλύτερη κλήρωση, όμως πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε. Είναι δυο παιχνίδια και θα παλέψουμε για την πρόκριση».
Σχετικά με την κλήρωση της φάση των «16», ο Γεωργιάδης τόνισε: «Σίγουρα μια καλή κλήρωση αυτή για την επόμενη φάση. Δε θα βρούμε κάποια δυνατή ομάδα και είναι ομάδες στα μέτρα μας. Εμείς κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε στην επόμενη φάση. Ελπίζω να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Και συμπλήρωσε: «Είχα σκοράρει απέναντι στην Ουντινέζε, στο φιλικό που είχαμε παίξει με τον Πανσερραϊκό. Είχαμε κερδίσει 4-1 και είχα σκοράρει δυο φορές. Δεν είναι η πιο δυνατή ομάδα που θα μπορούσαμε να βρούμε. Πιστεύω πως η Ουντινέζε είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Η αντίπαλη ομάδα θα πρέπει να μας κερδίσει στο πρώτο ματς και πιστεύω πως εμείς θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Μέχρι στιγμής οι ομάδες που μας αντιμετωπίζουν στην Ευρώπη, μας υποτιμούν. Εμείς καταφέρνουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα και για αυτό έχουμε φτάσει έως εδώ».
Επίσης, ο Γεωργιάδης υπογράμμισε: «Θα καταβάλουμε τη μεγαλύτερη προσπάθεια και αν καταφέρουμε να αποκλείσουμε την Ουντινέζε, τότε θα δούμε τον επόμενο αντίπαλο. Το μυαλό μας είναι όμως πρώτα στο ματς με την ιταλική ομάδα. Μετά τη νίκη επί της Τότεναμ, πιστεύουμε περισσότερο στους εαυτού μας και δε νομίζω πως έχουμε να φοβηθούμε κάτι στην αναμέτρηση με την Ουντινέζε. Άλλο επίπεδο ο ΠΑΟΚ και άλλες απαιτήσεις. Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος με την πορεία μου στην ομάδα, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου